در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از کمیته اطلاع رسانی چهاردهمین جشنواره بینالمللی رادیو، اصغر سمسارزاده ابراز امیدواری کرد که برگزاری جشنواره رادیو به عنوان یک رویداد بزرگ، بتواند نگاه ها را به سوی رادیو معطوف کند و باعث شود رادیویی ها بیشتر مورد توجه قرارگیرند.
وی افزود: من عضوی از خانواده بزرگ رادیو هستم؛ من و رادیو باهم دوقلو هستیم به همین دلیل این رسانه را خیلی دوست دارم چون من و رادیو حیات خود در را باهم شروع کردیم رادیو در ایران در 4 اردیبهشت ماه 1319 شروع به کار کرد ومن هم سال 1319 در تهران متولد شدم.
این بازیگر و پیشکسوت تلویزیونی – رادیویی گفت: پدر من گیرنده رادیویی به ارتفاع یک دیوار و یک بوق بزرگ پشت سرش داشت! شاید باور نکنید من هنوز این رادیو را در خانهام دارم و هنوز هم کار میکند؛ من خیلی چیزها را در زندگی از دست دادم به غیر از این رادیو که تا همین حالا نگهش داشتهام.
سمسارزاده در خصوص فعالیت خود در رادیو گفت: 37 سال در رادیو مشغول فعالیت هستم، اولین کار من با آقای فرهنگ جولایی بود. گویا ایشان تاتری از من دیده بودند و از صدای من خوششان آمده بود. فرهنگ جولایی و همایون ایرانپوی که آن زمان شناخت خاصی هم از آنها نداشتم آمدند سراغ من و گفتند چرا به رادیو نمیآیی؟ گفتم برای چه کاری به رادیو بیایم؟ گفتند متن میدهیم و تو بخوان! و این شد که میدان ارگ رفتم و کارم را در رادیو شروع کردم.
بازیگر برنامه صبح جمعه با شما (جمعه ایرانی) افزود: درآن زمان برنامه ای به نام «عصر پنجشنبه» را که در مورد مشکلات مردم بود اجرا می کردم تا اینکه برنامه خاطره انگیز «صبح جمعه با شما» به من پیشنهاد شد که در آن زمان صادق عبدالهی و محمد عیوضی نویسندگان برنامه بودند و حمید منوچهری هم کارگردانش بود، مدتی هم در این برنامه بودم و خاطرات بی نظیری از آن دوران دارم.
سمسارزاده ادامه داد: بعد از آن برنامه رادیو تهران پیشنهاد داد به برنامه «قند و نمک» بروم که پنج سال نیز این برنامه تقدیم شنوندگان شد و بعد به برنامه «جمعه ایرانی» رفتم و تا همین الان که در این برنامه حضور دارم.
وی درخصوص اهمیت برنامه سازی در رادیو گفت: برنامه سازان رادیو واسطه بین مردم و مسئولان هستند به ویژه زبان طنز رادیو در بسیاری از موارد توانسته است درد دل مردم را به گوش مسئولان برساند این کار ما در رادیو بوده و هنوز هم ادامه دارد.
سمسارزاده یکی از مهمترین دلالی حضورش در رادیو را هدیه لبخند به مردم عنوان کرد و گفت: سال کار هنری باعث شده تا هدیه من به مردم لبخندی باشد که شنودگان رادیویی پس از شنیدن برنامه بر لب می آورند.
وی ادامه داد: در ایران رادیو نوستالژی با ارزشی برای ما دارد و افتخار سمسارزاده این است که 60 سال لبخند بر روی لب مردم آورده و امروز نیز رادیو این فرصت را در اختیارم قرارداده تا این لبخند تداوم داشته باشد.
این هنرمند پیشکسوت درخصوص اهالی رادیو نیز گفت: ذات رادیو دانش درکنار تجربه را می طلبد برای همین تمامی اهالی رادیو افرادی باسواد هستند که علم در کنار تجربه را برای بهتر شنیده شدن در نظرگرفته اند و باید گفت اهالی رادیو خیلی نجیبند؛ برنامه سازی و کار در رادیو تنها با عشق ممکن است؛ قلب همه اهالی رادیو برای شنودگان می تپد و آنچه برای تک تک بچه های رادیویی مهم است لبخند رضایت مردم است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت