
یکی دیگر از ویژگیهای درس ایشان این بود که مطلب را از جنبههای مختلف بررسی میکردند و این شمولیت و وسعت دید، از ویژگیهای برجسته درس ایشان بود. موضوعات را با دقت دستهبندی و شاخهها و تقسیمات مختلف آن را از هم تفکیک و جدا میکردند که در آن زمان میان استادان، مختص خود ایشان بود و حتی از درس اصول و منطق مرحوم مظفر هم دقیقتر دستهبندی میکردند.
ویژگی دیگر درس ایشان ریشهیابی بود. به این شکل که میگفتند: یک مطلب از کجا ریشه گرفته و چگونه و طی چه مراحلی تطور پیدا کرده است. هنگامی که بحث مشکل میشد - مثلا بحث ترتب در علم اصول - ایشان دیدگاههای بزرگانی چون آخوند خراسانی، محقق عراقی، محقق نائینی، محقق کمپانی و... را تکتک شرح میدادند و سپس اشکالاتی را که بر آن نظریهها وارد بودند، بیان میکردند. ایشان معتقد بودند روشی که این بزرگان در بحث ترتب اتخاذ کردهاند، درست نبوده است و سپس خودشان روش جدیدی ارائه کردند و براساس آن تحقیقات جامعی انجام دادند که حاصل کار، فوقالعاده بود.
همچنین ایشان در بحث حجیت ظهور، مطالب شگفتانگیزی مطرح کردند. همه این مطالب دشوار را هم به نحوی بیان میکردند که همه ما مطالب را خیلی راحت درک میکردیم، در حالی که ایشان حقیقتا نابغه بودند و معمولا نوابغ نمیتوانند مطالب خود را طوری مطرح کنند که همگان بفهمند، اما سلاست و روانی ایشان در بیان مطالب مشکل، واقعاً حیرتانگیز بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد