به گزارش جام جم آنلاین ، سلبریتی ها با انتقادات بسیار زیادی روبرو هستند. از نحوه پوششان گرفته تا رفتار و گفتار و حتی سبک زندگی کردنشان. اگر تلاشی در راستای خاص بودن انجام نمیدادند و خود را دایره مردم عادی جدا نمیکردند اکنون اوضاع دیگری داشتند و آنقدر دیدگاهها و نگرشها نسبت به آنها منفی نمیشد و چهره مخدوشی پیدا نمیکردند.
این افراد معروف همیشه زیر ذرهبین قرار دارند و رفتارهای جنجالیشان در رسانهها بهسرعت بازتاب پیدا میکند. دست گل اخیر چند چهره شاخص فوتبال نیز مزید بر علت شد تا انتقادات از آنها بالا بگیرد. از کتککاری حقیقی با خطیر در مجموعه انقلاب گرفته تا درگیری لفظی فرهاد مجیدی با مأمور ناجا و درگیری منشأ با هواداری که موی او را کشید.
آنقدر حواشی مربوط به چهرههای معروف در سالهای اخیر زیاد شد که واژه سلبریتی کمکم بار معنایی منفی پیداکرده است و پس از گفتن آن نخستین چیزی که به ذهن مبادرت میکند حواشی و بیاخلاقی و فردی است که بهاصطلاح تازه به دوران رسیده تلقی میشود. اما سلبریتیها همیشه بد هستند؟ خوب و بد بهطور مطلق وجود ندارد اما بههرحال در این میان افرادی هستند که حسابشان جداست و میتوانند آبروی بقیه سلبریتیها را بخرند. درواقع مثل خوبها و بدهای کلاس درس این بار میتوان یک تقسیمبندی کرد و سلبریتیهای خوب و بد را از هم تشخیص داد. این خوبها چه کسانی هستند؟ چرا همیشه از دسته بدها بگوییم، یکبار هم از سلبریتیها تعریف و تمجید کنیم... اکنون سه چهره شاخص فوتبالی را موردبررسی قرار میدهیم با این توضیح که آنها به دلیل فعالیتهای خیرخواهانه کنونیشان مدنظر این گزارش قرارگرفتهاند.
شماره یک ؛ علی دایی
کسی که اسطوره فوتبال ایران و آسیاست و عنوان آقای گلی جهان را در اختیار دارد سلبریتی است؟ قطعاً بله چراکه شهرت و محبوبیت زیادی دارد. او را فعلاً در دسته سلبریتیهای خوب قرار دادهایم ( و برخی اتفاقات بد گذشته را موقتاً از یاد میبریم!). کسی که زندانی آزاد میکند، در ساخت خانههای مخروبه زلزلهزدگان کرمانشاهی فعالیت زیادی دارد و چندین و چند کار خیر دیگر هم انجام میدهد. اما همین علی دایی گاهی اوقات با یک حرکت از دسته خوبها درمیآید و وارد دسته بدها میشود مثل وقتیکه با یک خبرنگار درگیری پیدا میکند. بههرحال او فعلاً جز خوبهاست و امیدواریم به این زودی هوس نکند به دسته مقابل برود. او واقعاً ازلحاظ نیکوکاری میتواند الگوی بسیاری باشد. دقت کنید که این شرایط فعلی اوست و اکنون یک سلبریتی خوب تلقی میشود مگر اینکه در آینده دوباره بخواهد برخی از رفتارهای نهچندان دوستانه و محترمانه خود را تکرار کند.
شماره دو ؛ مهدی مهدوی کیا
تابهحال شنیدهاید که مهدی مهدوی کیا با اینوآن درگیری پیدا کند و جنجال بیافریند و یا اینکه رفتاری بد و دور از شأن از او سر بزند؟ خیر. او چه وقتیکه ستاره بوندسلیگا بود و چه الآن که چند سالی از بازنشستگیاش میگذرد همیشه یک سلبریتی خوب و الگو بوده است و کسی به یاد ندارد او از شهرتش سوءاستفاده کند. هرگز حواشی مربوط به سلبریتیهای کنونی را در اطراف او نمیبینید. مهدوی کیا بدون حاشیه و بدون جلبتوجه کار خودش را انجام میدهد و با تمام توان بر روی فوتبال پایه کشور کار میکند. او شخصیتی آرام دارد و برای جلبتوجه درباره هر موضوعی اظهارنظر نمیکند. شاید اگر ثروت و شهرت این اسطوره فوتبال ایران در اختیار یکی از همین سلبریتیهای کنونی مستطیل سبز بود آنگاه هر هفته شاهد رقم خوردن یک داستان جدید بودیم!
شماره سه ؛ علیرضا بیرانوند
شاید این انتخاب کمی خندهدار به نظر برسد اما وقتی بدانیم گلر پرسپولیسیها در زادگاه خود فرصتهای شغلی متعددی را درزمینهٔ کشاورزی به وجود آورده و حسابی به فکر همشهریها و دوستان سابقش است، ایمان پیدا میکنیم که او یک سلبریتی خوب است، فوتبالیستی که هرگز گذشته خود را از یاد نمیبرد و هرگز دوستان و همشهریهای خود را فراموش نمیکند. بیرانوند امسال بسیار بی حاشیه کارکرد و با مهار پنالتی رونالدو محبوب قلبها شد. البته هنوز برخی رفتارهای این دروازهبان پرتلاش از یاد هواداران نرفته است، مثل وقتیکه برای جدایی از پرسپولیس هرروز یک بازی درآورد یا به هواداران معترض هیس نشان داد. بههرحال بیرانوند برخلاف همتای خود که بینی یک فرد را میشکند و یا برخلاف اسطوره آبیها که طلبکارانه با مأمور ناجا درگیری لفظی پیدا میکند فعلاً یک سلبریتی خوب است و امیدواریم به همین زودی از این جمع خوبها خارج نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم