یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، تاکنون محققان برای تولید انواع آنتی بیوتیک ها، عمدتا از باکتری های موجود در خاک استفاده می کردند. اما به نظر می رسد ظرفیت این منبع مهم آنتی بیوتیک به پایان رسیده و هر روز بر تعداد پاتوژن های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک های موجود افزوده می شود.
اکنون محققان دانشگاه ویسکانسین مدیسون با آزمایش روی 1400 حشره که از مناطق مختلف آمریکای شمالی و جنوبی گردآوری شدند، توانستند میکروب هایی را شناسایی کنند که در بدن حشرات زندگی می کنند و توانایی آن ها در مقابله با برخی از متداولترین و خطرناک ترین پاتوژن های مقاوم در برابر آنتی بیوتیک بسیار بهتر از عملکرد باکتری های موجود در خاک است.
محققان برای این منظور آزمایشات خود را حدود 50 هزار بار تکرار کردند تا قابلیت های هر میکروب را در جلوگیری از رشد 24 نوع قارچ و باکتری مختلف بررسی کنند.
محققان در نوعی مورچه موسوم به قارچکار نوعی آنتی بیوتیک یافتند که ان را سیفومایسین نامیدند. این آنتی بیوتیک در آزمایشات اولیه روی قارچ هایی که در برابر سایر انواع آنتی بیوتیک ها مقاوم بودند، به خوبی عمل کرد و در موش ها بدون ایجاد هرگونه عوارض جانبی سمی، توانستند عفونت قارچی را درمان کند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد