به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم ، عبدالحمید حمزهپور صبح امروز در نشست بررسی اجرای طرحهای آبرسانی در شهرهای استان بوشهر با بیان اینکه اکنون روزانه 200 هزار متر مکعب آب وارد شبکه آبرسانی شهرهای 38 گانه استان بوشهر میشود گفت: بیش از 80 درصد منابع آب آشامیدنی استان بوشهر در خارج از استان قرار دارد.
وی با بیان اینکه آب آشامیدنی استان بوشهر از طریق خطوط طولانی انتقال وارد شبکه آبرسانی شهرها میشود افزود: در راستای گذر از کمآبی در استان بوشهر طرحهای مهمی از جمله شیرینسازی آب دریا در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح شیرین سازی آب دریا در شهرهای استان تصریح کرد: برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر مجوز لازم با ظرفیت 120 هزار متر مکعب در شبانه روز صادر شده که تاکنون 2 پروژه آب شیرینکن به ظرفیت 20 هزار متر مکعب در بوشهر و کنگان با همکاری بخش خصوصی افتتاح شده است.
حمزهپور با تاکید بر پیگیری اجرایی شدن طرحهای آب شیرین گفت: برای حل مشکلات تامین آب در شهرهای مختلف به ویژه در دشتستان برنامهریزی ویژهای شده که در این راستا حفر و کف شکنی چاههای آب در دستور کار قرار گرفته است.
وی از کف شکنی و حفر 10 حلقه چاه آب خبرداد و بیان کرد: یکی از برنامههای مهم شرکت آبفای استان بوشهر، ساماندهی انشعاب آب غیر مجاز است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با بیان اینکه 7 هزار انشعاب آب غیرمجاز در شهرهای این استان شناسایی شده است تصریح کرد: بیشترین انشعاب آب غیرمجاز در شهرهای بوشهر، دشتستان و عسلویه قرار دارد که ساماندهی این انشعابات در دستور کار قرار دارد.
حمزهپور با اشاره به اعتبارات حوزه آبرسانی افزود: تاکنون 50 درصد این اعتبارات تخصیص یافته و پیش بینی میشود برای تسریع اجرای این طرحها تخصیص این اعتبارات به 80 درصد برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: