قائم‌مقام رئیس رسانه ملی در دیدار اعضای کمیته حقوقی و قضایی ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه دستگاه‌های اجرایی باید یاریگر صداوسیما در مسیر مبارزه با مواد مخدر باشند، گفت: رسانه ملی و دستگاه‌های تبلیغی در زمینه مبارزه با مواد مخدر به شرطی موفق خواهند شد که اقدامات عملی در این حوزه صورت گیرد تا رسانه‌ها بتوانند نقش‌شان را به درستی ایفا کنند و اثرگذاری‌شان را از دست ندهند.
کد خبر: ۱۱۶۵۰۲۲
دستگاه‌های اجرایی، رسانه ملی را در مسیر مبارزه با مواد مخدر یاری کنند

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌مقدم به استفاده حداکثری از ظرفیت‌های رسانه ملی در حوزه برنامه‌سازی برای مقابله با معضل مواد مخدر اشاره و خاطرنشان کرد: در 10 سال اخیر و به دلیل افزایش تنوع شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی، حجم اطلاع‌رسانی صورت گرفته بیش از اقداماتی است که باید انجام شود و مبارزه با مواد مخدر باید عینی شود.

قائم‌مقام رئیس رسانه ملی با تأکید بر اینکه امروز دستگاه‌های تبلیغاتی و رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی در بحث مبارزه با مواد مخدر علناً وارد میدان شده‌اند و هشدارهای لازم را می‌دهند، تصریح کرد: به دلیل همکاری نکردن سایر نهادهای متولی نتوانسته‌ایم به موضوع فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر برسیم و باید شاهد اقدامات عملی و اثرگذار در این زمینه باشیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌مقدم با بیان اینکه لازمه موفقیت کار رسانه‌ای و تبلیغاتی این است که دستگاه‌های متولی به وظایفشان در زمینه مبارزه با مواد مخدر عمل کنند، تصریح کرد: اگر مدام آسیب‌ها و خطرات مصرف مواد مخدر بیان شود ولی از آن طرف شاهد برخورد با کانون‌های تولید و توزیع مواد مخدر نباشیم، تأثیر اقدام فرهنگی رسانه‌ها خنثی می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی‌مقدم تأکید کرد: با موضوعات فرهنگی نمی‌توان به صورت غیرفرهنگی مقابله کرد و نیازمند شیوه‌های اختصاصی هستیم تا آثار منفی مصرف مواد مخدر به مردم گوشزد شود.

قائم‌مقام رئیس رسانه ملی به نقش صداوسیما در هدایت افکار عمومی، آموزش هنجارها، ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی، گسترش نشاط جامعه و... اشاره کرد و گفت: اثرگذاری مجموعه اقدامات رسانه ملی در زمینه مبارزه با مواد مخدر در گرو اقدامات دستگاه‌های متولی این امر در خارج از سازمان صداوسیماست و برای تسریع این روند، باید متولیان امر وارد میدان شوند.

او افزود: در بحث آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه جرایم یا ناهنجاری‌هایی که در جامعه رخ می‌دهند، اگر به موازات اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای، اقدامات اجرایی صورت نگیرد، شاهد آثار خوبی در این زمینه نخواهیم بود.

استفاده از ظرفیت‌های رسانه ملی در زمینه مبارزه با مواد مخدر

سعید عمرانی، معاون قضایی دادستان کل کشور نیز که ریاست این نشست را بر عهده داشت با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه و به منظور اجرای طرح‌های تحول در زمینه مبارزه با مواد مخدر برای هر یک از دستگاه‌های متولی از جمله رسانه ملی وظایفی تدوین شده و این جلسه به منظور آشنایی با طرح‌های اجرا شده و در دست اقدام سازمان صداوسیما در این زمینه برگزار شده است، گفت: امیدواریم از ظرفیت‌های اطلاع‌رسانی رسانه ملی در زمینه مبارزه با موادمخدر به خوبی استفاده شود و صداوسیما نیز روحیه مطالبه‌گری و مسئولیت‌پذیری را در بین مردم تقویت کند.

معاون قضایی دادستان کل کشور با تأکید بر اینکه مبارزه با مواد مخدر بدون افزایش مشارکت جمعی محقق نمی‌شود، خاطرنشان کرد: رسانه ملی بیش از نقشی که در ستاد مبارزه با مواد مخدر برایش تعریف شده است، باید روحیه مطالبه‌گری از سازمان‌ها و نهادهای متولی امر مبارزه با مواد مخدر را در میان مردم تقویت کند و اگر دستگاهی در این زمینه کم‌کاری کرده است، باید فعالیت‌هایش را ارتقا دهد و امیدواریم که این نتایج در کوتاه مدت برای مردم محسوس باشد.

دیدگاه‌های اعضای کمیته حقوقی و قضایی ستاد مبارزه با مواد مخدر

در ادامه این نشست، اعضای کمیته حقوقی و قضایی ستاد مبارزه با مواد مخدر و نمایندگان معاونت‌های صدا، سیما و امور استان‌های رسانه‌ ملی به بیان دیدگاه‌هایشان در زمینه مبارزه با مواد مخدر پرداختند.

مهندسی و مدیریت پیام در آسیب‌های اجتماعی، لزوم توجه به اختصاصی شدن شبکه‌های تلویزیونی و مخاطبان خاص آن‌ها برای تولید پیام در زمینه مبارزه با مواد مخدر، تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورزی در صداوسیما برای برخورد با معضل اعتیاد، توجه به ساختارهای تلویزیونی در تولید برنامه در زمینه مبارزه با مواد مخدر، تولید یک سریال تلویزیونی سراسری در حوزه مبارزه با مواد مخدر، تدوین طرح تحول شبکه‌های تلویزیونی برای تولید محتوا در زمینه مبارزه با مواد مخدر، پرداختن به موضوعات ایجابی در رسانه ملی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، ساخت 570 ساعت برنامه رادیویی و 240 ساعت برنامه تلویزیونی در شبکه‌های استانی در زمینه مقابله با مواد مخدر، تولید و پیش تولید پنج سریال استانی، تولید 17 مستند فاخر، ایجاد نهضت ملی تولید مستندهای رادیویی در زمینه مبارزه با مواد مخدر و... از جمله مهم‌ترین مهم‌ترین محورهای مطرح شده در این نشست بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها