به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، احسان علیخانی در بیست و چهارمین برنامه ماه عسل میزبان شرکت کنندگان جشنواره قهرمان من از چهار شهر مختلف ایران بود.
علیخانی در بخش اول با محمد سلیمانی از پیران شهر سازنده فیلم گفتگویی داشت.
سلیمانی گفت: در یک پایگاه خبری کار می کنم اولین خبری که از سیل به دست ما رسید عازم این روستا شدیم.
همه جا تاریک بود و شرایط خیلی بدی را شاهد بودیم اما متوجه شدیم که همه یک نفر را دعا می کردند و می گفتند خداروشکر به ما خبر داد.
وی ادامه داد: ماجرا از این قرار بود که «کامل قربانی»چوپان آن روستا اهالی را از آمدن سیل با خبر می کند،حدود سیصد نفر را نجات می دهد، او صدای سیلی که اتفاق افتاده بود را به صدای اژدها تشبیه کرد.
در ادامه فیلم محمد سلیمانی از پیرانشهر پخش شد.
سلیمانی عنوان کرد : کامل قربانی در حال چوپانی در دامنه کوه بود و زمانی که متوجه می شود با این رعد و برق و باران سیلی در پیش است. با خانواده و اهالی روستا تماس می گیرد و اطلاع می دهد که روستا را تخلیه کنند.
علیخانی گفت : ترک روستا توسط روستاییان نشانه اعتماد به این مرد بوده است.
خانه کامل قربانی سال گذشته با 12 میلیون بدهی ساخته شد و مدارک شناسایی و اموالش در سیل به طور کلی ازبین رفت و لباسی که در برنامه پوشیده بود نیز از دوستش قرض کرده بود .
علیخانی درباره فداکاری این چوپان گفت :شاید پررنگ ترین قصه ای که ما در کنار قصه های دیگر شنیده باشیم ؛داستان چوپان دروغگوست شاید قصه «کامل قربانی» به عنوان چوپان فداکار در قصه های ما جا باز کند کسی که جان تمام اهالی یک روستا را نجات دهد.
علیخانی در خصوص لغو برنامه روز گذشته ماه عسل گفت: قرار بود گفتگویی پیرامون موضوع واکسن HPV داشته باشیم چراکه بعد از طرح در برنامه ماه عسل شاهد تحلیل و نظرات مختلف بودیم اما روز گذشته این گفتگو به دلایل مختلفی برگزار نشد.
وی با بیان اینکه با توجه به پخش بازی والیبال تیم ملی، ما برنامه نداشتیم اما کنداکتور فشرده شبکه سه ما کاملا آمادگی گفتگو داشت، ادامه داد: دوستان در وزارت بهداشت و درمان، کارشناسان، پزشکان و متخصصان آمادگی را داشتند که در این برنامه شرکت کنند. اما تصمیم مدیریتی در تلویزیون این بود که این بحث تخصصی راجع به واکسن و برطرف کردن شبهات ، آگاه سازی، اطلاع رسانی در قاب ماه عسل می تواند منوط به یک برنامه تخصصی با حضور مجری کارشناس باشد. بنابراین تلویزیون و سیما کاملا آمادگی دارد که در یک نشست مفصل در برنامه تخصصی درباره این موضوع صحبت کنند.
علیخانی عنوان کرد:روز گذشته وزیر بهداشت و درمان اعلام کرده بودند که مردم نباید نگران شوند چرا که از سال گذشته تحقیق، پژوهش نگاه دقیق به این ماجرا آغاز شده و جای هیچ نگرانی نیست. البته زمانی که نظرات و بحث هایی وجود دارد خیلی از آنها بوی دلسوزی می دهد به عنوان منتقد و مخالف جا دارد در یک نشست این اتفاق بیفتد و این گفتگو شکل بگیرد اما همه عزیزان عالی ترین رتبه در حوزه پزشکی با اطمینان از این واکسن صحبت می کند، دلایل آن بحث گرانی واکسن که می خواهند به تولید ملی برسانند تا قیمت پایین داشته باشد و نگرانی برای آینده ایران زمین مهم است .درباره مهمان برنامه (یاسی اشکی) نکاتی بود که قرار است با یک خبرگزاری صحبت کند و تمام شبهات را پاسخ دهند خیلی خوب است که بحث های متفاوت برای گفتگو اتفاق بیفتد.
برخی ها راجع به پولی که جمع آوری شده صحبت کردند این پول کاملا زیر نظر وزیر بهداشت قرار گرفته تا بعد از تبادل نظر برای تحقیق پژوهش هزینه شود.
در بخش دوم علیخانی با امید و سید مصطفی از کاشمر گفتگو کرد.
امید درباره شخصیت فیلم علی گفت: او با چرخ کارتن جمع می کند و زندگی خود را با روزی حلال سپری می کند و با تلاش پای زندگی اش ایستاده است.
سید مصطفی از شرافت و پاکی سید علی گفت : علی آقا کیف پولی را پیدا می کند بدون اینکه وسوسه شود با 110 تماس می گیرد و از طریق کارت ملی و مدارک، فرد را پیدا کرده کیف را به او تحویل می دهد.
در ادامه برنامه سید علی ، همسر و سه فرزندش در استودیو حضور پیدا کردند.
علی گفت : زمانی که کیف را پیدا کردم ،از روی کارت ملی صاحب کیف را پیدا کردیم .البته مالک پس از دریافت کیف به ما گفت هر چه می خواهید بردارید اما با وجود اصرارهای بسیار آن ها ما چیزی بر نداشتیم و در نهایت مالک کیف به هر کدام از فرزندان من 10هزار تومان هدیه می دهد.
علیخانی در بخش سوم با مادری گفتگو کرد که پسرش را قهرمان زندگی خود می داند.
مادر پویا گفت: به دلیل آمپول اشتباه در سه سالگی یکی از پاهایم فلج شد. بعد از ازدواج، پزشکان گفته بودند به دلیل معلولیت ام نمی توانم بچه دار شوم اما با توکل بر خدا فرزندم به دنیا آمد اما همسرم من و پویا را تنها گذاشت.
وی ادامه داد: پویا خیلی به من کمک می کند اودر یکشنبه بازار دستمال کاغذی می فروشد تا هزینه زندگی را تامین کنیم و البته من کنار پویا هستم ، زمانی که شما اعلام کردید قهرمان زندگی را معرفی کنید از پویا وکارهایش فیلم گرفتم و عنوان قهرمان زندگی ام به برنامه ماه عسل فرستادم.
در بخش پایانی برنامه،ماه عسل میزبان کودکانی از کرمانشاه بودند که آرزوهای ساده و شیرین داشتند.
سوگند یکی از کودکان کرمانشاهی گفت: مادرم سه ماه دیگر قرار است برادرم را به دنیا بیاورد و من دوست داشتم مادرم در خانه خودمان بچه را به دنیا بیاورد چون کانکس ها بسیار گرم و زندگی در آن سخت است.
به خاطر همین کپر ساختیم اما باران زد و آنها را ویران کرد.
دوستان سوگند گفتند: ما می خواهیم خانه ای داشته باشیم تا با فروش شیرینی محلی برای بچه های دیگر سر پل ذهاب خانه بنا کنیم. یکی از آنها گفت ما نماینده کودکان سر پل ذهاب هستیم و نیازمند نیستیم بلکه فقط سرپناهی می خواهیم که بتوانیم کار و تلاش کنیم.
لازم به ذکر است؛ حدود بیست هزار فیلم به جشنواره قهرمان من برنامه ماه عسل ارسال شده است که بیست و هشت فیلم به بخش مسابقه رسیدند و چهار فیلم با رای مردم منتخب شدند و تا روز چهارشنبه با رای مردم برگزیدگان نهایی مشخص می شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت