الهام غفوری، تهیهکننده پایتخت از این که این جایزه به پایتخت تعلق گرفته، خوشحال است و میگوید: برای همه ما مهم است که مردم سریال پایتخت را دوست دارند و آن را پسندیدهاند.
همسر سیروس مقدم، کارگردان پایتخت است که پنج سری این مجموعه تلویزیونی را تهیه کرده است.
غفوری به سختکوشی، نظم و البته خوش حسابی معروف است. سیروس مقدم در گفتوگویی که با روزنامه جامجم انجام داد از این که همسری چون الهام غفوری دارد، احساس رضایت بسیار کرد. او خوشحال است که همسرش آنقدر توانمند است که میتواند بخوبی از پس همه کارهای زیاد و سخت تهیهکنندگی تلویزیون برآید و سریال پایتخت را به سری پنجم برساند.
با الهام غفوری همصحبت شدیم تا از جایزهای که گرفتهاند، بگوید و اینکه به عنوان یک زن چه راهی را طی کرده تا به زنی موفق تبدیل شود.
مردم سریال پایتخت را انتخاب کردند و به شما جایزه دادند، حتما از این اتفاق خوشحال هستید.
بله! اتفاق بسیار مهمی برای ماست. خوشحالم که مردم به ما جایزه دادند. ما پایتخت را برای جلب رضایت مردم میسازیم، وقتی این سریال به عنوان سریال برگزیده مردم، معرفی شد نشان میدهد ما توانستهایم به هدفمان برسیم. از گروه سازنده این سریال تشکر میکنم؛ چه بازیگران و چه آنهایی که در پشت صحنه زحمت میکشند. ما سازندههای سریال پایتخت حالا دیگر بعد از گذشت چند سال تبدیل به یک خانواده شدهایم، روابطمان بسیار نزدیک و دوستانه است و این جایزه نشان داد که راه را درست انتخاب و طی کردهایم.
سری پنجم سریال پایتخت، نوروز97 پخش میشود و به قول خودتان نشان داد یک کار گروهی خوب نتیجه خوبی هم خواهد داشت. با همه اینها تیم یک راهبر و سرگروه خوب و کاربلد هم میخواهد، سرتیم گروه سازنده پایتخت کیست؛ شما یا سیروس مقدم؟
هر دوتاییمان و محسن تنابنده! همانطور که گفتم ما واقعا تبدیل به یک خانواده شدهایم؛ من نقش مادر را دارم و آقای مقدم، پدر این خانواده است. از ساخت پایتخت یک تا الان حدود 9 سال گذشته و در این سالها جمع و جور کردن و در کنار هم نگهداشتن این گروه کار سادهای نیست. فقط زمانی این اتفاق رخ میدهد که اعضای گروه با هم مهربان و دلسوز هم و سریال باشند.
سریال پایتخت همیشه ایدههای خوبی برای مخاطب دارد، پیدا کردن ایدههای تازه، گروهی است یا ایدهپردازی برای این اثر را یک نفر به عهده دارد؟
ایدهپرداز سریال پایتخت، آقای تنابنده است، ایدههای خوب و بکر او یکی از دلایل موفقیت اوست. شخصیتپردازی خوبش برای نقشهای مختلف سریال عالی است و باعث شده مردم آنها را باور کنند. هرچه سریال جلوتر میرود، بازیها پخته و دلچسبتر میشود و بازیگران بیشتر در نقش خود فرو میروند و گاهی من به این فکر میکنم که بازیگران ثابت پایتخت، کمکم شبیه شخصیتهای سریال میشوند. کارگردانی خوب و لوکیشنهای بکر و زیبایی که برای این سریال انتخاب میکنیم هم در موفقیت سریال پایتخت تاثیر زیادی دارد.
یکی از زنان موفق و توانمند حوزه تولید و تهیهکنندگی تلویزیون هستید، همچنین یک مادر و همسر خوب؛ با همه این تجربهها به نظرتان خانمها چگونه میتوانند توانمندیهای خود را ارتقا دهند؟
جایزهای که به سریال پایتخت اهدا شد به نظرم بهترین هدیهای بود که در شب میلاد حضرت فاطمه(س) دریافت کردم و خیلی حالم را خوب کرد. من حدود 30 سال است که در تلویزیون فعالیت میکنم و حرفههای مختلف این حوزه را تجربه کردهام. از منشی صحنه شروع کردم و به تهیهکنندگی رسیدم. معتقدم خواستن، توانستن است! من از بچگی دوست داشتم تهیهکننده شوم و برای رسیدن به این جایگاه همه تلاشم را کردم و خدا را شکر میکنم. به آرزویم رسیدم اما نه با نشستن و هیچکار نکردن. خیلی زحمت کشیدم، روزها و شبهای زیادی بسختی کار کردم. وقتی پشتکار داشته باشی و تلاش کنی حتما موفق خواهی شد. باید صبور باشی و پله به پله بالا بیایی و منتظر کسی نباشی که بیاید و از پله اول تو را به پله آخر برساند.
در مسیری که طی کردید با سنگاندازی و مشکل هم روبهرو بودید یا مدیران تلویزیون با شما همکاری کردند؟
همکاری مدیران با من خوب بود، چون با کارم توانستم اعتماد آنها را جلب کنم. هیچوقت بیگدار به آب نزدم و تلاش کردم که همه شرایط را برای ساخت یک کار خوب فراهم کنم. وقتی با مشکل روبهرو میشوی که به اصطلاح برای کارت کم بگذاری یا بلد نباشی چگونه گروه سازنده یک سریال پر بیننده را هدایت کنی و همه عوامل را چنان کنار هم بگذاری که آنها با کمترین دغدغه یکی از بهترین و پربینندهترین سریالهای تلویزیون را تولید کنند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد