به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، سیر و پیاز از دیدگاه طب ایرانی دارای اثرات دارویی مفیدی است اما باید دانست مصرف بیش از حد مواد غذایی بخاردار مثل سیر و پیاز اثرات نامطلوبی بر سلامت مغز میگذارد.
گلوکوکینین پیاز موجب اتساع عروق کلیه، دستگاه گوارش، عروق کرونر و مغز میشود (مشابه اثر قرص TNG), این اثر موجب بروز سردرد موقتی بعد از مصرف پیاز میشود.
مطالعات نشان داده عصاره روغنی پیاز روی رشد قارچهای پوستی (درماتوفیت) اثر مهاری دارد و میتوان در درمان عفونتهای قارچی پوست از آن بهره برد.
پیاز یک داروی خانگی است, از عصاره آبی این گیاه به همراه عسل شربتی تهیه میشود که مصرف یک قاشق غذاخوری آن سه بار در روز در پیشگیری و درمان سرماخوردگی و آسم و برونشیت مؤثر است.
یکی از راههای ساده رقیق کردن ترشحات غلیظ بینی, رفع انسداد و احتقان آن جویدن تکهای پیاز بدون فرو بردن آن است.
مرحوم عبدالله احمدیه در کتاب "راز درمان" آورده است در صورتی که سیر بیش از اندازه مصرف شود میتواند عوارض گوارشی شامل سوءهاضمه، دل درد، اسهال و استفراغ ایجاد کند که آب انار در کاهش این عوارض کمککننده است.
در صورتی که فرد دچار مشکلات انعقادی باشد یا از داروهای ضدانعقاد استفاده کند، بهتر است از مداومت به مصرف سیر خودداری کند چرا که سیر میتواند باعث طولانی شدن زمان انعقاد خون شود.
قبل از انجام عمل جراحی نیز بهتر است, سیر مصرف نشود چرا که ممکن است باعث خونریزی در حین عمل یا پس از جراحی شود, مصرف سیر در بیماران مبتلا به هموروئید نیز به دلیل ایجاد خونریزی توصیه نمیشود.
زنان باردار نیز بهتر است از زیادهروی در مصرف سیر پرهیز کنند چرا که میتواند باعث افزایش انقباضات رحمی و افزایش احتمال سقط یا زایمان زودرس شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد