فاطمه عابدی

موکه ، گرمای خانه من

تعداد زنان سرپرست خانوار دراستان سیستان و بلوچستان50804 نفر است.که ازاین تعداد 9083 زن در مناطق سیستان و 41721 زن در مناطق بلوچستان سکونت دارند. تعداد زیادی از این زنان ، علاوه بر رنج و فقراقتصادی و محرومیت ، به علت فرهنگ قومی و قبیله ای که ازدواج های فامیلی از سنت های مهم آنها بشمار می آید، بسیاری از خانواده ها ،همه فرزندانشان و یا تعدادی ازآنها دچار معلولیت های " جسمی وذهنی ویا دیگر بیماریهای شایع ژنتیکی "هستند و به این ترتیب شرایط زندگی برای این زنان سخت و دشوارتر می شود.طبق آمار دانشگاه علوم پزشکی سال 1391 استان سیستان و بلوچستان 75 الی 80 در صد ازبیماری های تالاسمی ، متابولیک ،انواع معلولیت ها، ناشی از ازدواج های فامیلی بوده که است . اما جادوی عشق به فرزندان و محبت مادرانه این زنان ، همان چیزی است که آنها را در این خانه های محقر پابرجا نگه داشته ؛ اگر در سفره غذا چیزی برای خوردن پیدا نشود،مادران با لبخندی که بر صورت فرزند خود میزنند ، به آنها دلگرمی میدهند. موکه در زبان سیستانی به معنی " مادر " است.
کد خبر: ۱۱۰۳۷۳۵
موکه ، گرمای خانه من
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
فروغ
Netherlands
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۷
۰
۰
بسیار عالی.خسته نباشید.امیدوارم فقر یه روزی از منطقه نه كه از كشور رخت برببنده
ایرج نارازی
Germany
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
۰
۰
بعد دیدن این تصاویر نفسم بند اومد.
به نام مادر
Sweden
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۸
۰
۰
خدایا ! برای یك لحظه هم نمی توانم خودم را جای این مادر بگذارم. زندگی برای بعضی ها خیلی دشواری دارد. نباید در مملكتی كه صاحب منابع عظیم نفت و گاز و ... است مادرانی با فرزندان معلول خود، در این شرایط سخت ، روزگار بگذرانند.
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها