به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازبی بی سی، حکمتیار در نماز جمعه (۳۱ شهریور) در مسجد جامع هرات حضور داشت و در وقت خواندن خطبه، یکی از نمازگزاران به سوی او کفش پرتاب کرد.
عکسی از شبکههای اجتماعی از لحظه پرتاب کفش به سوی رهبر حزب اسلامی دست به دست میشود، نشان میدهد که فردی از صف چهارم یا پنجم این کار را انجام میدهد.
شاهدان عینی گفتهاند که پس از پرتاب کفش، صف نماز بهم خورد و بسیاریها به گمان این که مهاجم انتحاری وارد نمازگزاران شده، محل را ترک کردند.
به دنبال ورود رهبر حزب اسلامی به هرات، شماری از فعالان مدنی و مخالفان او دست به تظاهرات زدند و پلاکارتهایی که روی آنها شعارهایی علیه او نوشته شده بود، حمل کردند. معترضان او را متهم به "تفرقهافگنی" کردند.
پس از ورود آقای حکمتیار به کابل و برگزاری بزرگترین همایش همایش هواداران او در پایتخت هم دهها نفر علیه او تظاهرات کردند و شعارهای تندی سر دادند.
حکمتیار یکی از طرفهای اصلی جنگهای داخلی دهه هفتاد خورشیدی بود. نهادهای حقوق بشری او را متهم به دست داشتن در جنایات جنگی و نقض حقوق بشر میدانند.
نام حکمتیار در شانزده سال گذشته در فهرست سیاه سازمان ملل درج و خودش تحت پیگرد بینالمللی بود، اما پس از امضای توافقنامه صلح بین دولت و آقای حکمتیار، اسم او از این فهرست به درخواست دولت افغانستان حذف شد.
یک روز پس از امضای توافقنامه صلح بین دولت افغانستان و آقای حکمتیار، دیدبان حقوق بشر، امضای این توافقنامه را بیاحترامی به قربانیان جنایات جنگی دانست.
آقای حکمتیار اتهامات علیه خود، از جمله نقض حقوق بشر و جنایات جنگی و موشکپرانی به سوی شهر کابل در سالهای نخست دهه هفتاد را رد میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد