به گزارش جام جم آنلاین به نقل از رویترز، گفته میشود این اقدام کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، باعث گیج شدن شهروندان این کشور منزوی شده است چرا که پس از اطلاعیه وی مبنی بر قرار داشتن کشور در وضعیت قرمز، فرمان دیگری از جانب حکومت این کشور صادر نشده است.
بر اساس طبقهبندیهای تعریف شده در سیستم امنیتی کره شمالی، وضعیت "شبه جنگی" تنها یک پله پایینتر از وضعیت "جنگی" قرار دارد و همه شهروندان کشور را ملزم میکند تا اقدامات ویژه را جهت آمادگی برای جنگ از جمله تهیه سلاحهای جنگی و رفتن به پناهگاهها در صورت حمله هستهای، انجام دهند.
اما با گذشت یک هفته از اظهارات کیم جونگ اون درباره این وضعیت امنیتی، بر اساس گزارشها زندگی در کره شمالی با شرایط طبیعی ادامه دارد.
یک منبع خبری از استان ریانگانگ به یک وبسایت خبری در کره جنوبی گفت: مردم گیج شده بودند زیرا با وجود اعلام وضعیت "شبه جنگی" از سوی فرمانده ارشد کره شمالی در اوایل هفته گذشته، هیچ آموزش و تمرین جنگی به خصوصی صورت نگرفته است. این موضوع باعث شد تا بعضی از شهروندان تصور کنند این اقدام برای تحریک گسترده مردم صورت گرفته بود. با اینکه پس از اعلام وضعیت نیمه جنگی به مردم دستور داده شده بود تا همانجایی که هستند بمانند و همیشه هوشیار باشند، با این حال چیزی غیر عادی رخ نداد.
ششمین و بزرگترین آزمایش هستهای کره شمالی که در سوم سپتامبر صورت گرفت، کیم جونگ اون را در معرض واکنشهای کشورهای مختلف جهان برای محکوم کردن این اقدام قرار داد.
تجدید تهدید امنیتی کره شمالی میتواند هشداری از طرف کیم برای تحریک بیش از پیش جهان به سوی جنگی تمام عیار باشد.
از طرف دیگر کارشناسان معتقدند این اقدام میتواند با تشدید احساس خطر از تهدیدهای خارجی، آشفتگی مردم این کشور را درباره علاقه شدید کیم به پیگیری ظرفیتهای هستهای، التیام ببخشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: