به گزارش جام جم آنلاین از سیناپرس، به کارگیری دسته ای از کامیون ها و تریلرهای غول پیکر که همواره با یکدیگر در ارتباط بوده و به صورت خودران هدایت می شوند نویدبخش تحولی چشمگیر در حمل و نقل جاده ای است.
کارشناسان معتقدند چنین فناوری می تواند به کاهش قابل ملاحظه آلاینده های کربنی و بهبود وضعیت ترافیکی در جاده هایی منجر شود که همواره شمار قابل توجهی از کامیون ها و تریلرها در آنها تردد می کنند.
ابتکار عملی که توسط آزمایشگاه تحقیقات حمل و نقل بریتانیا دنبال می شود متشکل از شبکه ای هوشمند از تریلرها و کامیون هایی است که به دلیل برقراری ارتباط بی وقفه، همواره با فاصله بسیار اندکی از یکدیگر حرکت می کنند.
این بدان معناست که کامیون های بعدی مقاومت کمتری را در برابر جریان هوا متحمل می شوند که نتیجه آن کاهش چشمگیر مصرف سوخت است.
گذشته از آن، به دلیل فاصله اندکی که میان کامیون ها در این سیستم جدید برقرار است، فضای بیشتری از سطح جاده آزاد شده و خودروهای دیگر با آزادی عمل و سرعت بالاتری به حرکت خود ادامه می دهند و در نتیجه دیگر از ترافیک های سنگین خبری نخواهد بود.
این پروژه قرار است در ابتدا با شبیه سازی های دقیق آغاز شده و اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، از سال 2018 شاهد عملیاتی شدن آن خواهیم بود.
وزیر حمل و نقل بریتانیا در این خصوص می گوید: ما در حال سرمایه گذاری مهمی است که در نهایت به ارتقای سطح کیفی زندگی مردم بریتانیا منجر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب