به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر ولایتی در دیدار جمعی از علما و فضلای حوزه علمیه عراق که عصر امروز برگزار شد افزود: در حال حاضر خوشبختانه بین کشورهای ایران، عراق، سوریه و لبنان ارتباط بسیار نزدیکی برقرار شده است و هر روز نزدیک تر می شود.
وی ادامه داد: اعتقاد مشترک ما و ملت عراق طی قرون متمادی از صدر اسلام تاکنون بیش از پیش دو کشور را به یکدیگر نزدیک کرده است و در این بین نقش علما در دو کشور نیز پرچمداری پیشرفت جامعه و روابط برادرانه بین دو ملت بوده است.
دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با بیان اینکه دو ملت تفاوتی بین نجف و قم قائل نیستند اظهار داشت: طی سالیان طولانی گذشته و حال، بسیاری از مراجع ایرانی در نجف و همچنین تعدادی از علمای عراقی نیز در ایران بوده اند.
وی افزود: انقلاب ایران در زیر پرچم اسلام و با پیشتازی مرجعیت تامه کشور ماست و مردم ایران با همین روش توانسته اند استکبار داخلی را ساقط و دست استعمار خارجی را کوتاه کنند.
ولایتی با بیان اینکه همین وضعیت را در عراق شاهد بوده و هستیم اظهار داشت: همانگونه که شما علما در جبهه جهاد علیه تروریسم و حامیان آنها و همچنین افراطیون، سلفیون و وهابیون می جنگید در ایران نیز از ادوار گذشته، علما پیشتاز مبارزه با استبداد و استعمار بوده اند.
وی با بیان اینکه هر نوع استقلال خواهی درونی عراق ازجانب هر گروهی با منافع ملی عراق مغایرت دارد اظهار داشت: این امر باعث تجزیه عراق می شود و حتما شما در مقابل آن ایستادگی خواهید کرد.
ولایتی تاکید کرد: ایران با تمام وجود از تمامیت ارضی عراق دفاع می کند و مخالف هر نوع نظرسنجی برای جدایی بخش هایی از عراق است، و این موضوعی نیست که ما آن را پنهان کنیم و صراحتاً بارها و بارها بر روی آن تاکید کرده ایم.
دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به روابط دو کشور گفت: روابط دو کشور باید در همه حوزه ها از جمله در حوزه های سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی در درجه اول باشد و اگر شاهد این امر نیستیم، باید تلاش کنیم تا بیشترین رابطه جامع دوجانبه میان دو کشور ایران و عراق ایجاد شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت