به گزارش جام جم آنلاین، این سدان محبوب ژاپنی با طراحی پیچیده، پیشرانههای جدید و تکنولوژی های روز هوندا وارد نسل دهم خود شده است.
همچنین در این خودرو از پلتفرم آلومینیومی استفاده شده که موجب شده درحالیکه ابعاد آن بزرگتر شده است، وزن آن نسبت به قبل کاهش یابد؛ اما در نسل جدید آکورد نسخهٔ کوپه تولید نخواهد شد.
اگر لوگوهای نسل جدید آکورد را نادیده بگیریم، این خودرو خصوصاً در مدل تورینگ با چراغهای LED بیشتر به محصولات آکورا شبیه است.
نسل جدید این سدان 55 میلیمتر فاصلهٔ محوری بیشتری نسبت به قبل دارد اما طول کلی آن 10 میلیمتر کاهش پیدا گرده است.
همچنین به لطف افزایش 10 میلیمتری عرض و کاهش 15 میلیمتری ارتفاع، حالا آکورد استایل اسپرتتری پیدا کرده است.
استفادهٔ بیشتر از آلومینیوم و فولاد با مقاومت فوقالعاده بالا در شاسی این خودرو نیز بسته به هر تیپ موجب کاهش وزنی بین 50 تا 80 کیلوگرم نسبت به قبل شده است.
در طراحی نسل جدید آکورد تا حدودی میتوان رد پای مدل کلاریتی را مشاهده کرد. در نمای جلویی این خودرو جلوپنجرهای برجسته دیده میشود که در بالای یک ورودی هوای بزرگ قرار گرفته است.
همچنین در این سدان ژاپنی کاپوتی عضلانی، سقفی اسپرتتر و لچکیهای منحصربهفردی پس از پنجرههای جانبی عقب بکار رفته است.
در عقب آکورد جدید نیز چراغهای LED، اسپویلری یکپارچه با درِ صندوق بار و سر اگزوزهای دوگانهٔ کرومی کار شده است.
فاصلهٔ محوری بیشتر موجب ارائهٔ فضای داخلی بزرگتری در آکورد شده است بهگونهای که هماکنون فضای پای سرنشینان عقب آن 51 میلیمتر بیشتر شده است.
هوندا همچنین صندلیهای جلوی آکورد جدید را در مکانی پایینتر نصب کرده که موجب افزایش فضای زانو و شانهها شده است.
باریکتر شدن 20 درصدی ستونهای A نیز موجب بهبود دید بیرونی خودرو شده است. فضای صندوق بار آکورد در نسخههای مجهز به پیشرانههای درونسوز به میزان 28 لیتر و در نسخهٔ هیبریدی 90 لیتر نسبت به قبل افزایش پیدا کرده است زیرا باطریها در زیر کف صندوق بار قرار گرفتهاند.
هوندا در نسل جدید آکورد بهطور کامل پیشرانههای آنرا تغییر داده است بهگونهای که در تیپ پایه یک موتور 1.5 لیتری چهار سیلندر توربوشارژ با 192 اسب بخار قدرت و 260 نیوتن متر گشتاور جایگزین موتور 2.4 لیتری تنفس طبیعی 185 اسب بخاری قبلی شده است.
این موتور با یک گیربکس CVT ارائه میگردد اما یک نمونهٔ شش سرعتهٔ دستی هم در تیپ اسپرت قابل انتخاب است.
بجای موتور 3.5 لیتری V6 تنفس طبیعی 278 اسب بخاری نسل قبلی نیز یک موتور 2 لیتری چهار سیلندر توربو با 252 اسب بخار قدرت و 370 نیوتن متر گشتاور ارائه شده است.
این موتور در کنار یک گیربکس جدید 10 سرعتهٔ اتوماتیک قرار میگیرد اما برای این موتور هم در تیپ اسپرت گیربکس شش سرعتهٔ دستی قابل انتخاب است.
هوندا هنوز مشخصات کامل نسخهٔ هیبریدی آکورد جدید را اعلام نکرده است اما گفته شده که این مدل مجهز به یک پیشرانهٔ 2 لیتری چهار سیلندر به همراه دو موتور الکتریکی خواهد بود.
سازندهٔ ژاپنی وعده داده که در زمانی نزدیک به عرضهٔ آکورد هیبریدی به بازار، مشخصات کامل آنرا اعلام کند.
نسل جدید هوندا آکورد را میتوان موتورخانهٔ فناوری دانست. برای این خودرو پکیج استاندارد حسگرهای هوندا ارائه شده است که شامل ویژگیهایی چون ترمز جلوگیری از برخورد، هشدار خروج از خط و کروز کنترل تطبیقی میشود.
صفحه آمپر خودرو نیز از نوع تمام دیجیتال با یک نمایشگر هفت اینچی است درحالیکه سیستم اطلاعاتی-سرگرمی نیز از طریق یک صفحهنمایش هشت اینچی جدید ارائه میگردد.
همچنین مدل تورینگ این خودرو هم به یک نمایشگر سربالای شش اینچی و کمکفنرهای تطبیقی مجهز شده است؛ اما بااینوجود خوشبختانه برای تنظیم و کنترل صدای سیستم صوتی همچنان کنترلکنندههای فیزیکی در نظر گرفته شده است.
در داخل نسل جدید آکورد نیز طراحی پیشرفته و متریال با کیفیت بالایی بکار رفته است. محلهای قرار دادن دست با مواد نرمی پوشیده شده و صندلیها نیز جهت حمایت بیشتر از بدن لبههای بلندتری پیدا کردهاند. برای این صندلیها همچنین گرمکن و تهویه هم قابل سفارش است.
از دیگر ویژگیهای داخلی برجستهٔ نسل دهم آکورد نیز میتوان به اینترنت وای فای 4G و شارژر بیسیم تلفن همراه اشاره کرد.
نسل جدید هوندا آکورد از پاییز امسال در ایالاتمتحده عرضه خواهد شد و قیمتگذاری و مصرف سوخت آن نیز در زمانی نزدیک به عرضه به بازار اعلام خواهد شد.
با این حال باید دید آیا نسل جدید هوندا آکورد میتواند حریف اصلیترین رقیب خود یعنی نسل جدید تویوتا کمری با طراحی کاملاً جدید و تهاجمی شود یا نه.
منبع: pedal
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت