به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، شرکت بوئینگ با انتشار بیانیه ای در خصوص قرارداد فروش 30 فروند هواپیما به شرکت هواپیمایی آسمان که دیروز منعقد شد، با اشاره به اطلاعات وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد که یک «قرارداد فروش هواپیما با این حجم، حدود 18 هزار فرصت شغلی در آمریکا ایجاد یا حفظ می کند.»
هواپیماهای فروخته شده توسط بوئینگ از سال 2022 به شرکت آسمان تحویل داده خواهند شد، البته شرکت بوئینگ باید ابتدا برای دریافت مجوز لازم از خزانه داری آمریکا برای تحویل این هواپیماها اقدام کند.
در بیانیه بوئینگ آمده است: «بوئینگ همچنان به پیروی از دستورالعمل های دولت آمریکا در ارتباط با همکاری با ایرلاین های ایرانی ادامه می دهد و همه قراردادهای منعقده با ایرلاین های ایرانی منوط به مجوز دولت آمریکا هستند.»
منابع صنعتی همچنین گفتند، مذاکره کنندگانی از شرکت هواپیماسازی ای تی آر برای نهایی کردن قرارداد فروش 20 فروند هواپیما به شرکت ایران ایر در تهران حضور دارند. اولین هواپیمای ای تی آر هفته هاست در تولوز فرانسه به زمین نشسته و منتظر است تا این مذاکرات نهایی شود.
یک قرارداد مربوط به بدنه هواپیماهای ای تی آر قبلا منعقد شده، اما وضعیت یک قرارداد دیگر در مورد موتور این هواپیماها که باید توسط شرکت پرت اند ویتنی تامین شود، هنوز مشخص نیست.
شرکت پرت اند ویتنی یکی از شرکت های تابعه شرکت یونایتد تکنولوژیز آمریکاست که در ماه گذشته از سوی ایران مورد تحریم قرار گرفته، البته ایران به صراحت بخش موتورهای هواپیماهای مسافربری این شرکت را هدف تحریم قرار نداده است.
مقامات ایرانی گفتند، نهایی کردن قرارداد با شرکت ای تی آر بستگی به انعقاد قراردادی برای تامین قطعات یدکی موتور و یک قرارداد بلندمدت تعمیر و نگهداری موتور این هواپیماها دارد.
شرکت پرت اند ویتنی اظهارنظری در این باره نکرده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
هر قراردادی به طور معمول برد به برد است .
كشور ما از هوایپما ها با فناوری های روز استفاده می كنه در عوض تو آمریكا شغل ایجاد می شه.
به نظر من نوش جون آمریكایی ها.
مسوولان محترم ما هم یاد بگیرند همینطور و از راه درست برای مردمشون شغل ایجاد كنند!