معاون بهداشت وزارت بهداشت از بیماری‌های غیر واگیر و آسیب‌های اجتماعی به عنوان دو عامل مهم تهدید کننده سلامت جامعه نام برد.
کد خبر: ۱۰۱۴۳۳۶
۴ بیماری غیرواگیر عامل ۷۶ درصد مرگ و میر ایرانی‌ها

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، علی اکبر سیاری در جلسه تحلیل دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت و اعلام سیاست های آینده در حضور نمایندگان شهرستان های نیشابور و فیروزه، گفت: در بررسی های انجام شده، مشخص شده است که عامل ۷۶ درصد مرگ و میر مردم ایران چهار بیماری غیر واگیر شامل بیماری های قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و تنفسی بوده است که در صورت اصلاح سبک زندگی می توان به میزان قابل توجهی آن را کاهش داد.

وی افزود: امروز بیماری های غیر واگیر و آسیب های اجتماعی دو عامل مهم تهدید کننده سلامت جامعه به شمار می روند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اعلام هزینه های سنگین درمان سرطان برای دولت و خانواده ها افزود: ۴۰ درصد سرطان ها قابل پیشگیری هستند و آموزش مردم و افزایش آگاهی مردم در این راستا از اهمیت بسزایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه با اتحاد و انسجام می‌توان از همه آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کرد، گفت: هدف ما سالم سازی جسم، روان و جامعه از آسیب های اجتماعی است و برای این کار باید دست به دست هم داده و شادی و خنده را به مردم هدیه دهیم.

سیاری ارائه خدمت به مردم را افتخار خود دانست و به مدیران توصیه کرد: این امر مهم را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد اهداف بهداشتی در جامعه با مشارکت نهادهای اجتماعی اعم از خصوصی و دولتی محقق می شود، افزود: دانشگاه های علوم پزشکی با بسیج تمام امکانات تنها قادر به رفع ۲۵ درصد نیازهای بهداشتی جامعه هستند لذا همکاری و تعامل بیشتر تمام سازمان ها و افراد جامعه در امور بهداشتی لازم است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: دردولت تدبیر و امید خدمات بسیار مهمی در حوزه سلامت انجام شده که تشکیل پرونده الکترونیک، ثبت خدمات و مراقبت‌های انجام شده و بهبود استاندارد فضاهای فیزیکی از جمله آنها و در راستای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت است و امید است با حمایت های مجلس شورای اسلامی این خدمات ادامه یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نوذر
Canada
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۰
۰
۰
همه ی این بیماریها مربوط به تصمیم گیری سران در حوزه های كلان كشوری است.......آلودگی هوا، عدم آموزش موارد بهداشت مواد غذایی در مدارس ابتدایی ، سیاستگذاریهای غذایی و واردات مواد غذایی ،سیاست گذاریهای كشاورزی و دامی كشوری ،عدم تحرك ناشی از نبود فضای پیاده روی، شنا ،محیطهای بدون آلودگی و عدم طراحی فضای شهری مناسب ( پیاده روهای بسیار باریك و بلا استفاده) ،سدسازیهای بی رویه،عدم توجه به محیط زیست، عدم حمایت و پیشبرد خودروهای برقی،عدم درج میزان كالری موجود بر روی بسته بندی مواد غذایی و منوی رستورانها .....همگی احتیاج به تصمیم گیریهای كلان ملی و دولتی و اسلامی دارد.....

نیازمندی ها