به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از بازده ، هارو اِکر که میلیونری خود- ساخته است، در کتاب پرفروشاش به نام "اسرار ذهن میلیونر، " به شناسایی کنشهای ویژهای از ذهن شخص میلیونر میپردازد، که میتوانند به افزایش مهارت شما و همچنین افزایش پولتان بینجامد.
ما در اینجا 10 موردی را آوردهایم که شما همین امروز میتوانید آنها را بکار بگیرید:
۱.اهداف ویژهای را برای پول خود مشخص کنید.
آنچه میخواهید را مشخص سازید و به سوی آن خیز بردارید.
" همهی آنچه لازم است انجام دهید تا به درآمد سالیانه و دارایی خالصی که هدف قرار دادهاید برسید، بنویسید " اکِر تاکید میکند که " شما باید به دنبال خلق فراوانی باشید نه حدی میانه.
وقتی چارچوبی زمانی برای دستیابی به این هدفها تعریف میکنید، واقعگرا باشید ولی در همان حال، جاه طلب باشید و از اینکه خودتان را به چالش بکشید، ترسی به خود راه ندهید.
چرا چنین چیزی جواب میدهد: افراد ثروتمند، دست یابی به ثروت را هدف خود قرار دادهاند. اکِر تاکید میکند که این موضوع، نیازمند تمرکز، جسارت، دانش و کوشش بسیار است، و در صورتی که شما اهدافی دقیق و چشماندازی شفاف را برای خود ترسیم کردهاید، این قضیه امکانپذیر خواهد بود.
او مینویسد "مهمترین دلیلی که افراد به آنچه میخواهند دست نمییابند این است که در واقع آنها نمیدانند چه میخواهند". "افراد پولدار بدون هیچ تعارفی به دنبال ثروت هستند ".
۲.به یک باشگاه پرتجمل بپیوندید
با افرادی نشست و برخاست کنید که از شما موفق ترند.
چنین جایی میتواند یک باشگاه تنیس، گلف، سلامتی یا کسب و کار باشد و ایدهای که پشت سر چنین کاری قرار دارد این است که با افراد پولدار در محیطی اعیانی، نشست و برخاست داشته باشید.
اکِر توصیه میکند که "اگر هیچ راهی وجود ندارد که از پس هزینه پیوستن به چنین باشگاهی برآیید، به صرف قهوه یا چای در شیکترین هتل شهرتان بپردازید"."در این فضا راحت باشید و توجه داشته باشید که این مشتریان هیچ تفاوتی با شما ندارند "
دلیل اینکه چنین کاری جواب میدهد: افراد پولدار وقتشان را با کسانی میگذرانند که به همان اندازه یا بیشتر از آنها ثروت دارند.
استیو زیبُلد، مؤلف و میلیونر خود-ساخته توضیح میدهد که "رفت و آمد با افرادی که از شما موفق تر هستند، میتواند بطور بالقوه فکر شما را باز کند و درآمدتان را با جهشی بزرگ روبهرو سازد، " "در بیشتر موردها، دارایی خالص شما، بیانگر سطح نزدیکترین دوستان شماست "
۳.مطاله کنید، به پادکستها گوش دهید، و پول خود را صرف کلاسها و سمینارها کنید.
طی رفت و آمد روزانه خود به محل کار و در برگشت از آن، به پادکستها گوش دهید.
همواره به خودآموزی و کسب دانش درباره صنعت خود، سرمایهگذاری، کارآفرینی و روانشناسی پول بپردازید.
چرا این کار جواب میدهد: افراد ثروتمند مصمم هستند که همواره بیاموزند و رشد کنند. ثروتمندترین فرد یاد گرفته است که چگونه با آموختن از کسانی که از او موفق تر و ثروتمندتر هستند، به موفقیت دست یابد. آنها حتی پس از اینکه به موفقیتی باورنکردنی هم دست یافتند به آموختن ادامه میدهند.
اکِر تاکید دارد که "موفقیت، مهارتی آموختنی است". اگر شما میخواهید گلف باز بزرگی شوید، میتوانید یاد بگیرید که چطور اینگونه شوید. اگر میخواهید یک نوازنده بزرگ پیانو شوید، میتوانید یاد بگیرید، اگر میخواهید که ثروتمند باشید، میتوانید یاد بگیرید".
۴.یک مشکل در زندگیتان را روی کاغذ بنویسید و فهرستی از کارهای ویژهای که درجهت حل آن مشکل هستند را در پی آن بیاورید.
روی راهحلها تمرکز کن، نه مشکلات.
اِکِر توضیح میدهد"این کار، شما را از مشکلات-اندیشی به سوی راهحل-اندیشی سوق میدهد." "در وهله نخست، شما شانس خوبی برای حل مشکل دارید، و در وهلهی دوم، شما احساس به مراتب بهتری خواهید داشت".
دلیل جواب دادن این کار: افراد پولدار مصمم هستند که با مشکلات، از مسیر اصلی خارج نشوند- اِکِر میگوید آنها خود را بهگونهای بار آوردهاند که از مشکلاتشان بزرگتر باشند.
او مینویسد"راه ثروت، لبریز از دامها و دشواریهاست، و درست به همین دلیل است که بیشتر مردم از پس آن برنمیآیند". "آنها نمیخواهند به خود زحمت بدهند، سردرد بگیرند و مسئولیتی بپذیرند." در یک کلام، آنها در پی مشکلات نیستند".
راهی برای رویارویی با مشکلاتتان بیابید، در این مسیر پیش روید و روی هدفهای خود تمرکز کنید.
۵.زندگینامه شخصی را بخوانید که بهطرزی باورنکردنی ثروتمند و موفق است.
نگاهی به کتاب ریچارد برانسون به نام "درنگ نکن، انجامش بده" بیندازید.
این کتابها را امتحان کنید: "تیتان: زندگی جان دی راکفلر، " "اندرو کارنگی، " "استیو جابز" "گلوله برفی: وارن بافت و کسب و کار زندگی، " یا "اُپن، " خودزندگی نامه بازیکن حرفهای تنیس، آندره آغاسی.
دلیل جواب دادن آن: اِکِر مینویسد، "افراد موفق به دیگر افراد موفق نگاه میکنند تا بدینوسیله از آنها انگیزه بگیرند." "آنها افراد موفق دیگر را به عنوان مدلهایی برای یادگیری در نظر میگیرند. آنها به خودشان میگویند، 'اگر آنها میتوانند این کار را انجام دهند، من هم میتوانم انجام دهم' ".
۶.چرایی اهمیت ثروتاندوزی برای خودتان را یادداشت کنید
پس از اینکه آن را یادداشت کردید، پیوسته به این نوشته خود نگاه بیندازید.
اِکِر مینویسد، این نوشته میتواند یک بند ساده و کوتاه باشد ولی هر چه خاص تر، بهتر!
چرا این کار جواب میدهد: افراد پولدار نسبت به موفقیت وسواس به خرج میدهند. زیبُلد مینویسد "واقعیت این است که افراد ثروتمند، وسواسی سالم را نسبت به آنچه بهدست میآورند به خرج میدهند، از جمله نسبت به پول". شخص پولدار کسب و کار و زندگیاش را همچون یک بازی میبیند، و این بازیای است که آنها عاشق برنده شدن در آن هستند.
زیبلد توصیه میکند که درباره آنچه میخواهید و اینکه چگونه میخواهید به آن دست یابید، فکر کنید. پیروزی در این بازی، سطح خاصی از نظم را میطلبد.
۷.به جای اینکه بگویید 'یا' دیگر بگویید 'هر دو'.
شما میتوانید همه آنچه میخواهید را داشته باشید.
اِکِر میگوید "تمرین کنید تا به هر دو مورد فکر کنید و برای داشتن هر دو مورد راهی را بسازید". فارغ از اینکه چه زمانی راههای جایگزین، پیش روی شما باشند، از خودتان بپرسید، 'چگونه میتوانم هر دو مورد را بهدست آورم ' "؟
دلیل کارایی آن: افراد ثروتمند هرگز نمیگویند "یا" _ آنها میگویند "هر دو"، چرا که آنها میدانند شما میتوانید به همه آنها دست یابید.
اِکِر تاکید میکند " زمانی که صحبت از پول باشد، اهمیت فکر کردن به هر دو مورد، دوچندان میشود، " "افراد طبقهی فقیر و متوسط جامعه بر این باور هستند که باید میان پول و دیگر جنبههای زندگی، یکی را انتخاب کنند. و در نتیجه برای این موضعگیری خود که پول، به اندازه چیزهای دیگر مهم نیست، یک استدلال منطقی مییابند"
۸.برای آنچه که برایش تلاش میکنید و افرادی که آنها را دارا هستند، ارزش قائل باشید.
"آنچه میخواهی را گرامی بدار" این میلیونر خودساخته میگوید "به فلسفهی هونا بپرداز که میگوید 'آنچه میخواهی را گرامی بدار '." "در خیابان با خودرو چرخ بزن و به خرید مجلهها بپرداز، به خانههای زیبا و خودروهای باشکوه نگاه کن و دربارهی کسب و کارهای موفق مطالعه کن. هر آنچه را که میبینید و دوستش دارید، و همچنین صاحبان و افراد مرتبط را گرامی بدارید."
دلیل کارایی این کار: افراد ثروتمند، به ستایش افراد موفق و ثروتمند دیگر میپردازند. آنها هراسی ندارند که پول را حلاّل بیشتر مشکلات بدانند و با پول ذهنشان را از نگرانیها میرهانند.
به جای اینکه به افراد موفق دیگر حسادت ورزند، سپاسگزار آنها هستند، چرا که آنها برایشان الگویی در دستیابی به موفقیت میباشند. اِکِر توضیح میدهد که "سریعترین و سادهترین راه برای ثروتاندوزی این است که یاد بگیریم که افراد ثروتمند که استادان پول هستند، چگونه به بازی میپردازند."
۹.به جز شغل عادی خود، ۳ منبع درآمد دیگر هم داشته باشید.
فرصتهایی، بیشتر از آنچه فکر میکنید در انتظار شماست. این فرصتها میتواند یک سرمایهگذاری باشد یا فرصتهای کارآفرینانه. با مطالعه درباره راهبردهای سرمایهگذاری گوناگون شروع کنید و در کنار آن نگاهی هم به راههای خلاقانه برای پولسازی داشته باشید.
دلیل جواب دادن چنین کاری: کانون توجه ثروتمندان بر درآمد است. زیبلد میگوید "توده مردم به اندازهای توجهشان را معطوف به کوپنهای بریده شده از روزنامهها و... و همچنین باصرفه زیستن، کردهاند که از فرصتهای اصلی غافل شدهاند." حتی در اوج بحران گردش نقدینگی، افراد ثروتمند تن به تفکر دوزاریگرایی تودههای مردم ندادند. آنها استاد تمرکز انرژی ذهن خود بر چیزی هستند که شایسته این تمرکز است: یعنی پول فراوان. "
10. کاری انجام دهید که مایه سلب آسایشتان شود
با سلبآسایش از خودتان، به راحتی و آسایش برسید.اِکِر تشویق کنان میگوید "به عمد تصمیماتی بگیرید که مایه سلب آسایش شما شود." "تمرین کنید که از حوزه آسایش خود بیرون بیایید. به صحبت با افرادی بپردازید که در شرایط عادی با آنها سخن نمیگویید، درخواست حقوق بیشتر کنید یا قیمتهای کسب و کارتان را بالا ببرید، یا هر روز یک ساعت زودتر برخیزید".
دلیل جواب دادن این کار: افراد ثروتمند، آسایش را در بیقطعیتی مییابند. زیبلد مینویسد "اندیشمندانی که در سطح جهانی هستند خیلی زود یاد میگیرند که میلیونر شدن آسان نیست و آسایش طلبی میتواند بسیار مخرب باشد، " "آنها میآموزند که در یک بیقطعیتی مداوم کار کنند و در همین حال از آسایش هم برخوردار باشند."
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم