به عقیده بسیاری کارزاری که اکنون علیه کشور ما راه افتاده و عملا مختصات و مشخصات آن قابل رصد است، جنگ اقتصادی تمام عیاری است که در قالبها و شیوههای گوناگون در حال اجرا شدن است و تدبیری که از سوی بزرگان نظام در برابر این هجمه اندیشیده شده تکیه بر منابع داخلی، فعال کردن ظرفیتهای استفاده نشده مالی و انسانی و تعریف دوباره از سازوکار اشتغالزایی بومی و نیز کشف بازارهای جدید در حوزههای مختلف و در یک کلام اقتصاد مقاومتی است.
با این رویکرد معلوم است که نقش و جایگاه رسانه مرجعی مثل صدا و سیما چقدر تعیینکننده خواهد بود.
صدا و سیما از ابتدای طرح شعار اقتصاد مقاومتی کوشیده جنبههای نادیده و کمتر تجربه شده این موضوع را بازتاب دهد که مهمترین آن تولید و پخش برنامههایی است که عموما توسط خود مردم در گوشه و کنار کشور اجرا شدهاند و اتفاقا بازده نهایی آن هم بسیار مطلوب بوده است.
شیوهای که باعث شده است بسیاری از جوانان علاقهمند از آنها الگوبرداری کرده و به تناسب علاقه و موقعیت خود، کاری برای خود دست و پا کنند. جذابیت این نوع برنامهها در این نکته نهفته است که «یک راه تجربه شده قبلی برای راهاندازی یک کسب و کار» به مخاطب معرفی میشود و بسیاری را مشتاق، علاقهمند یا دستکم کنجکاو میکند که راههای دیگر راهاندازی یک کسب و کار کوچک را امتحان کنند. صدا و سیما همچنین با مجموعه گزارشهای تحلیلی و خبری و نیز برنامههای نمایشی مختلف تلاش کرده، اقتصادمقاومتی و زوایای گوناگون آن را در جامعه به نمایش بگذارد.
مهدی غلامحیدری - دبیر قاب کوچک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید