به گزارش جام جم آنلاین ، حجتالاسلام حسن روحانی گفت: ملت بزرگ ایران انقلاب اسلامی نقطه عطف مهم تاریخ کشورمان است. تاریخ کشور استبداد زده، استعمار زده، انقلاب 57 کشور ایران را از وابستگی به بیگانگان و امریکا آزاد کرد و سرنوشت ملت در اختیار ملت قرار گرفت.
روحانی در ادامه تصریح کرد: کدام انقلاب را سراغ دارید که دو ماه از پیروزی انقلاب نگذشته باشد مردم برای یک رفراندوم مهم به پای صندوق آرا دعوت شده باشد. 47 روز بعد از پیروزی انقلاب به فرمان امام در صفهای طولانی پای صندوق آرا رفتند و به جمهوری اسلامی ایران رای دادند. شما کدام انقلابی را سراغ دارید که در یک سالگیاش در کمتر از یکسالگیاش بعد از 10 ماه صاحب قانون اساسی شده باشد.
وی با بیان اینکه، "همه آنهایی که اسلام را دین عدالت، دین آزادی و دفاع از حق و دین انصاف میدانند فرزندان این انقلاب بزرگ هستند"، گفت: انقلاب ما تنها در حافظه تاریخی ملت ما نیست انقلاب ما در سراسر زندگی ما در فرهنگ در سیاست در اقتصاد و همه جای زندگی فردی و جمعی ما حضور دارد.
وی افزود:دغدغه ما همان دغدغههای سیوهشت سال پیش است. دغدغه ما پیشرف معنویت عدالت و آزادی است. ذغدغه حاکمیت ملی است و در یک کلمه تحقق کامل جمهوریت و اسلامیت است.
روحانی گفت: آرمانها و اندیشههای انقلاب زنده است و زنده باقی میماند؛ من به عنوان فردی که به عنوان یک سرباز از سال 41 در همه صحنهها در کنار سرداران این انقلاب و معمار بزرگ انقلاب بودم، به صراحت میگویم، بینش و منش وروش انقلابی، روشی برای جذب بیشتر اذهان و افراد به سمت انقلاب است. انقلابی با کج اندیشی سازگار نیست. انقلاب یک دریاچه نیست. انقلاب رود خروشان جاری است که نسلهای امروز و فردا به این رود خروشان میپیوندند.
رئیسجمهور با بیان اینکه "امروز روز احقاق حقوق شهروندی و روز کرامت ملت است"، افزود: این جناح و آن جناح و مدیر و غیرمدیر و مسئول و غیرمسئول در برابر قانونی یکی هستیم. انقلاب زمانی به اهداف خود میرسد که همه ملت در برابر قانون برابر باشند. امتیاز خواهی، ویژهخواری باید برای هیمشه رخت ببندد.
وی گفت: تکلیف ما در برابر انقلاب، پاسخگویی دربرابر ملت بزرگ است. وظیفه ما در برابر انقلاب، جامعه و کشوری است که از تنش و تشنج به دور باشد. راه برای توسعه کشور، تعالی کشور و پیشرفت کشور باز باشد. تکلیف ما در برابر انقلاب آن است که از ملت و مردم رفع نگرانی کنیم. تکلیف ما این است که معیشت مردم برای زندگی راحتتر آماده کنیم. وظیفه ما در برابر انقلاب آن است که نخبگان و فعالان حوزه فرهنگی و سیاسی ما به طور کامل احساس امنیت کنند. این انقلاب بعد از پیروزی راههای سخت و دشواری را طی کرده است.
روحانی گفت: باید در برابر خانواده بزرگ شهیدان و ایثارگران سر تعظیم فرود بیاوریم. به جهان اعلام میکنیم راه ما راه شهیدان است. راه ما راه ایثارگران است؛ ما از مسیر انقلاب، از مسیر امام از مسیر رهبری معظم انقلاب، در هیچ شرایطی دست بر نخواهیم برداشت.
روحانی گفت: ما از مسیر انقلاب، امام و رهبری معظم انقلاب در هیچ شرایطی دست برنخواهیم داشت.
رئیس جمهور افزود: ملت ما در پیچ و خم های سخت این انقلاب، راه و مسیر خود را با رهنمودهای رهبری هرگز گم نکرد و مشکلات را پشت سرگذاشت و در عرصه بین الملل شرایط تهدید و جنگ را به صلح تبدیل کرد.
وی یاد آورشد: اقتصاد ما امروز درحال گذار از مسیر رکود و بی رونقی به سمت رونق و پیشرفت است، تورم ما مهار شده است، زیرساخت هایمان در صنعت نفت، حمل و نقل، کشاورزی و صنایع روز به روز با قدم های استوار به سمت پیشرفت و تعالی می رود.
رئیس جمهور افزود: بهداشت ما، آموزش و پرورش ما، علم و دانش ما و تامین اجتماعی ما در مراحل شکوفایی قرار گرفته است. همه 38 سال بعد از انقلاب مسیر افتخارآمیز برای ماست.
روحانی در ادامه سخنانش در جمع راهپیمایان 22 بهمن به چند نمونه از تلاش های چند ساله اخیر اشاره کرد و افزود: دستیابی به این اهداف در سایه حضور مردم و ایستادگی و فداکاری آنان بوده است.
وی اضافه کرد: برای دفاع از حقوقمان همه با هم پشت سر رهبری ایستادگی کردیم و نتایج بسیار بلندی به دست آوردیم، امروز حق هسته ای ما را همه دنیا پذیرفته است.
روحانی گفت: امروز خوشحالیم که صنعت هسته ای ما محصولات خود را به دنیا صادر می کند و در مسیر تجارت بین المللی قرار گرفته است، ما آب سنگین تولیدی دانشمندان جوان این کشور را به امریکا و روسیه صادر کردیم و به کشورهای دیگر صادر می کنیم.
رئیس جمهور افزود: در زمینه رآکتور اراک به بازطراحی جدیدی دست یافتیم و رآکتور اراک مدرن تر از گذشته بازسازی و کامل خواهد شد .
وی گفت: ما در زمینه سانتریفیوژ به یکی از مدرن ترین سانتیریفیوژها، به سانتریفیوژ آی آر 8 دست یافتیم.
رئیس جمهور افزود: سه سال پیش آن زمانی که می گفتم در کنار گردش اقتصادی، سانتریفیوژها خواهد چرخید، فکر نمی کردم از دانشمندان جوان ما از آی آر 2 ،آی آر 4 و آی آر 6 عبور کنند و امروز به آی آر 8 برسند که در هفته های گذشته یو اف 6 به این آی آر 8 تزریق شد و این به معنای پیشرفت جوانان ما در مسیر علوم هسته ای است.
وی گفت: امروز حق خود را در زمینه هسته ای باز پس گرفتیم و در شرایطی هستیم که از اول انقلاب تا پایان سال گذشته حتی یک گرم کیک زرد وارد کشور نکرده بودیم.
رئیس جمهور افزود: بدخواهان راه معامله و تجارت را در این زمینه در برابر مردم ما سد کرده بودند، به حول و قوه الهی بیش از 350 تن اورانیوم در عرض این چند ماه وارد کشور کرده ایم، آنچه بنابر فشار ظالمانه بدخواهان، نفت و میعانات گازی ما محدود شده بود و ما مسیر را برای رشد تولید باز کردیم.
وی گفت: میعانات و نفت خام ما در یک سال گذشته یک میلیون و 200 هزار بشکه صادر می شد و امروز به دو میلیون و 800 هزار بشکه رسیده است یعنی به بیش از دو برابر، به 2/3 برابر نسبت به یک سال گذشته رسیده است.
آقای روحانی افزود: آنهایی که می گویند ملت ایران در حال پیشرفت نیست به این آمار و ارقام توجه کنند، بدخواهان و خارج نشینان که می گویند در طول 38 گذشته به سمت پسرفت و عقب ماندگی بودیم به آمارها توجه کنند.
وی گفت: در اوپک و اجلاس اوپک حق ملت ایران را برای تولید و صادرات نفت، با دیپلماسی نفتی پس گرفتیم این افتخار ماست.
رئیس جمهور افزود: یک میلیارد و 700 میلیون دلار از اموال ما را که امریکایی ها نگه داشته بودند باز پس گرفتیم.
روحانی گفت: ما در برابر امریکا که به حقوق ملت ما تجاوز کرده و در دادگاه ساختگی خود در سال های دهه 80 اموال ما را غصب کرده بود و در ماه های اخیر آن را تصاحب کرد، شکایت آن را در هفته های گذشته در دادگاه لاهه ثبت کردیم و حقوقدانان و سیاستمداران ما از پای نخواهند نشست.
رئیس جمهور گفت : ما در طول سه و نیم سال گذشته به همت جوانان ، کارآفرینان ، مردم غیور ، زنان و مردان روستایی و شهری توانستیم رشد اقتصادی منفی 6 و هشت دهم درصد را به مثبت 7 و 4 دهم افزایش و همچنین تورم را از 40 درصد به 8 درصد کاهش دهیم.
روحانی در ادامه سخنانش در میان راهپیمایان یوم الله 22 بهمن افزود : برای نخستین بار در طول 37 سال گذشته تراز تجاری صادرات و واردات را مثبت کردیم .
وی گفت : بعد از 37 سال اولین بار بود که ما به تراز مثبت تجاری دست یافتیم و امسال هم به حول قوه الهی صادرات غیر نفتی ما بر واردات پیشی خواهد گرفت.
رئیس جمهور ادامه داد : در سالهای گذشته و در دهه هشتاد سالهایی بوده که تراز تجاری ما 20 میلیارد منفی بوده که معنایش این است که آنچه صادر کردیم در برابرش وارد کردیم و20 میلیارد هم از پول نفت برای واردات آوردیم .
روحانی گفت : سال گذشته و امسال ما برای واردات نیاز به پول نفت نداریم، صادرات غیر نفتی بر واردات غیرنفتی ما پیشی گرفته و این افتخار برای ملت ، دولت ،انقلاب اسلامی و برای جوانان ماست.
رئیس جمهور افزود : جوانان عزیز بدانید در این دولت در طول سه سال گذشته سال به سال در بودجه ، اتکاء ما به نفت کاهش یافته است، همان نکته ای که سالها مقام معظم رهبری بر آن تاکید می کردند.
روحانی گفت : در سالهای قبل از این دولت، اتکای ما به نفت به طور متوسط 44 درصد بود که در سه سال گذشته به 32 درصد رسید.
وی تصریح کرد: این نشانه آن است که ما مسیر اهداف بلند انقلاب اسلامی را به خوبی و به درستی طی می کنیم.
وی ادامه داد: امروز در شرایط خاص منطقه وجهان مواجهایم اما ملت ما با حماسه امروز و حماسههای هر روزش هراسی به دل راه نخواهد داد. ما با وضعیتی مواجه هستیم که در منطقه بعضی تازهکاران قدرت در دست گرفتهاند، در دنیا و آمریکا بعضی از تازهکاران قدرت در دست گرفتهاند و همه آنان بدانند در برابر ملت ایران تنها باید با زبان احترام و تکریم صخن بگویند و ملت به تهدید پاسخ قاطع میدهد. بدانند کسانی که دولت و نیروهای مسلح ما را تهدید کنند، ملت ما یکپارچه و آگاه خواهد بود و در برابر بدخواهان تا آخر ایستادگی خواهند کرد.
رئیس جمهور ضمن قدردانی از مردم به دلیل تشییع باشکوه پیکر آیتالله هاشمی گفت: ملت ایران منطق و هوشیاریها را در بزنگاهای تاریخی نشان دادهاند و چند وقت پیش در مراسم وفداع با فرزند خود در تشییع پیکر آیتالله هاشمی رفسنجانی هوشمندی، بیداری و آگاهی از خود نشان دادند و باید در برابر این ملت بزرگ سر تعظیم فرود آورد که علیرغم برخی ناملایمات همواره پشتیبان نظام، انقلاب بودهاند و جوانان همیشه اهل وفا خواهند بود. ما در برابر هرگونه تهدید، نابخردی، و آتش با خرد، استقامت و ایستادگی و با قدرت پاسخ خواهیم داد. قدرت ما از قدرت ملت ایران است.
به گفته روحانی، ایران دنبال تنش و تشنج در منطقه وجهان نیست اما در برابر کسانی که چشم طمع به کشور دارند با قدرت ایستادگی میکنند و در برابر زور همه جناحها و پیر و جوان یکصدا هستیم و به همه بدخواهان میگوییم که اینجا ایران بیشه شیران است.
روحانی در بخش پایانی سخنانش انتخابات بهار 96 را مورد توجه قرار داد و گفت: ملت ایران در ماههای آینده قدرت خود را در پای صندوقهای را به بدخواهان و استکار جهانی نشان خواهند داد. زبان گویای ملت در پای صندوق رای خواهد بود. ما به 38 سال انقلابمان افتخار میکنیم و آینده ما آینده پر امیدی خواهد بود.
اهم سخنان رئیس جمهور را می خوانید:
ما میدانیم ملت ما خواهان زندگی بهتر هستند و این حق آنهاست.
ما میدانیم فرهنگیها، هنرمندان و اندیشمندان ما خواهان فضای بازتر هستند و از تنگنظری گلایه دارند.
ما باید بجنگیم.
تا فساد هست پیشرفت امکانپذیر نیست.
ما هنوز مشکلات فراوان اجتماعی، حاشیهنشینی، طلاق، اعتیاد، فقر، بیکاری و.. داریم.
مردم بدانند اگر میخواهیم پیشرفت کنیم راهش انسجام، اخلاق، کمک به دولت، وحدت قوای سهگانه و... است که بحمدالله رابطه قوا با هم خوب است.
هرکس سیاهنمایی میکند انقلابی نیست.
هرکس در فکر دوقطبی کردن جامعه است انقلابی نیست.
هرکس دنبال تنش در جامعه است انقلابی نیست.
ملاک انقلاب ما قانون اساسی و خط امام است.
سلیقهها و برداشتهای شخصی و منافع جناحی نباید ملاک باشد.
ما با یک مشکل مواجه هستیم. در منطقه ما و در آمریکا نیز بعضی از تازهکاران قدرت را دست گرفتهاند.
همه آنها بدانند با ملت ایران فقط باید با احترام و تکریم حرف بزنند.
اینملت در برابر تهدید پاسخ قاطع خواهد داد.
کسی که نیروهای مسلح ما را تهدید میکند بداند که ملت ما تا آخر ایستادگی خواهد کرد.
مردم علیرغم برخی ناملایمتیها همواره اهل وفا بوده و پشتیبان انقلاب بودند.
به همه بدخواهانمیگوییم: «اینجا ایران، بیشه شیران است»
ما در ماههای آینده قدرت خود را مثل امروز در پای صندوقهای رای به مستکبران جهان نشان خواهیم داد.
ما همه در پیروی از رهبری معظم انقلاب در پی اجماع، آشتی و انسجام ملی هستیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: