در یازدهمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال چه گذشت؟

گردهمایی فیزیکی برای عرضه دستاوردهای مجازی

چهارمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی 24 بهمن افتتاح می شود

سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتیال انقلاب اسلامی گفت: چهارمین نمایشگاه رسانه های دییجیتال انقلاب اسلامی 24 بهمن با حضور فعالان فضای مجازی جبهه انقلاب اسلامی و مجموعه های مردم نهاد در بوستان گفتگو آغاز به کار می کند.
کد خبر: ۹۹۸۸۸۴
چهارمین نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی 24 بهمن افتتاح می شود

به گزارش جام جم آنلاین از ستاد خبری چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی، محمد خراسانی زاده که صبح امروز در نشست خبری چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی با تبریک ایام الله دهه فجر و سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: در آستانه سالگرد به ثمر رسیدن انقلاب شکوهمند اسلامی ایران قرار داریم و این سالگرد را با یاد شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی و شهدای آتش نشان گرامی می داریم.

سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی از شهید حاتمی یاد کرد و افزود: در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مناسب است یادی از شهید عرصه فضایی، شهید حاتمی صورت گیرد که در حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام به شهادت رسید و پروژه ویژه انسان مجازی را برای سازمان سراج در دست اجرا داشت.

دهه سوم بهمن، زمان برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی

معاون ارتباطات سازمان فضای مجازی سراج به تاریخچه نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: نخستین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در سال 1391 در مصلی تهران برگزار شد و پس از آن دومین و سومین دوره با مساعدت شهرداری تهران در مجموعه نمایشگاهی بوستان گفتگو برپا شد.

خراسانی زاده با اشاره به تعیین دهه سوم بهمن برای برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی به صورت سالانه، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه با حول و قوه الهی توسط سازمان فضای مجازی سراج امسال در دهه سوم بهمن برگزار خواهد شد تا مجموعه های مختلف مردمی در حوزه فضای مجازی انقلاب اسلامی، فعالیت های خود را عرضه کنند.

سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی افزود: سازمان فضای مجازی سراج با کمک نهادهای مختلف حاکمیتی و غیر دولتی برای گسترش جناح مومن و انقلابی در فضای مجازی تلاش می کند و این نمایشگاه را با همین هدف برگزار می کند.

وی از شهرداری تهران و صدا و سیما به عنوان حامیان اصلی این نمایشگاه نام برد و تصریح کرد: نخستین هدف برگزاری این نمایشگاه، هم افزایی مجموعه های مردم نهاد در عرصه فضای مجازی است و علاوه بر آن، معرفی محتوای مناسب در عرصه فضای مجازی از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

معاون ارتباطات سازمان فضای مجازی سراج گفت: ارتقاء سواد فضای مجازی و فرهنگ کاربریف سومین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی است و این نهضت که از جمله منویات رهبر معظم انقلاب به شورای عالی فضای مجازی بوده است، در سال 95 در سراسر کشور توسط دفاتر استانی سازمان سراج و دیگر مجموعه ها تعقیب شده است و در این نمایشگاه دستاوردهای آن ارائه می شود.

خراسانی زاده ارائه آینده پزوهی فضای مجازی و معرفی فناوری های جدید را چهارمین هدف برگزاری نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: در عرصه فضای مجازی اگر چه دیر شروع کردیم، چندان عقب نیستیم و در برخی از عرصه ها جلوتر نیز هستیم و معرفی این عرصه، چهارمین هدف نمایشگاه است. پنجمین هدف نیز مطالبه گری در حوزه فضای مجازی است که در نمایشگاه آن را تعقیب می کنیم.

حضور کانال های تلگرام و صفحات اینستاگرام ویژگی خاص نمایشگاه چهارم است

سخنگوی چهارمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی ازسیاست های اجرایی و عملیاتی این دوره از نمایشگاه سخن گفت و افزود: نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی در دوره دوم با استقبال 120 هزار و دوره سوم با 90 هزار بازدید کننده روبرو بود که در میان نمایشگاه های مشابه، استقبال مناسبی است. از سوی دیگر ارتقاء سواد فضای مجازی در تمامی بخش های نمایشگاه جاری است و کودکان و نوجوانان در کنار پدران و مادران از فضای نمایشگاه استفاده می کنند.

وی به حضور کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرام در این نمایشگاه برای معرفی و ارائه فعالیت های خود خبر داد و تاکید کرد: یکی از ویژگی های خاص این نمایشگاه، حضور کانال های تلگرامی و صفحات اینستاگرامی در نمایشگاه است و در این نمایشگاه، فرصت حضور این رسانه های غیر رسمی فراهم شده است زیرا این نمایشگاه، تریبونی برای کسانی است که تریبون دیگری در اختیار ندارند.

معاون ارتباطات سازمان فضای مجازی سراج از حضور حامیان استارت آپ ها در این نمایشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر حضور استارت آپ ها که دبیر اجرایی نمایشگاه به آن اشاره کردند، حامیان ایده ها و استارت آپ ها نیز در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند و محل مناسبی برای جذب حمایت برای شرکت کنندگان خواهد بود. از سوی دیگر مسابقه امنیت فضای مجازی مانند سال گذشته برگزار می شود و هر روز یک سوال برای بازدید کنندگان مطرح می شود و علاوه بر قرعه کشی روزانه، به کسانی که به سه سوال جواب صحیح دادند، جوایز نفیسی عرضه می شود.

وی از اعلام مجدد جایزه اجرای حکم سلمان رشدی در نمایشگاه چهارم سخن گفت و اظهار داشت: در نمایشگاه سوم رسانه های دیجیتیال انقلاب اسلامی، جوایزی برای اجرای حکم امام راحل درباره سلمان رشدی اعلام شد و امسال نیز این روند ادامه دارد و موسسات و مجموعه های مختلف شرکت کننده، جوایز جدیدی برای اجرای این حکم اعلام می کنند.

خراسانی زاده از شبیه سازی آینده فضای مجازی و تور رسانه برای خانواده ها خبر داد و گفت: ایجاد بخشی برای ارائه دستاوردهای تولید ملی از دیگر ویژگی های این نمایشگاه است زیرا حمایت از تولید ملی از وظایف اصلی این نمایشگاه و سازمان سراج است.

حدود 300 غرفه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته است

دبیر اجرایی چهارمین دوره نمایشگاه‌های رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی در ادامه درباره جزئیات برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی اظهار کرد: چهارمین دوره نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی از تاریخ 24 تا 29 بهمن‌ ماه در سالنهای نمایشگاهی بوستان گفت‌وگوی شهرداری تهران برگزار می‌شود.

مهدی قمی خاطرنشان کرد: سومین دوره نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی، بهمن‌ ماه 94 در بوستان گفت‌وگو، دومین دوره نمایشگاه در شهریور ماه 93 در بوستان گفت‌وگو و نخستین دوره نمایشگاه در سال 91 و در مصلای امام خمینی(ره) با استقبال بسیار مناسب مردم و جوانان برگزار شد.

وی درباره تعداد غرفه‌های این دوره از نمایشگاه رسانه دیجیتال انقلاب اسلامی تصریح کرد: متاسفانه به علت محدودیت جا، بیشتر از حدود 300 غرفه در اختیار شرکت کنندگان قرار نگرفته است؛ در بخش پایگاه‌های اینترنتی حدود 130 غرفه، در بخش نرم‌افزارهای چند‌رسانه‌ای و تلفن همراه 60 غرفه، در بخش فناوری نوین اطلاعات 25 غرفه و در بخش بازی و پویانمایی 70 غرفه تدارک حضور فعالی خواهند داشت.

قمی متذکر شد: به سبب محدودیت فضای کافی زمان ثبت‌نام از متقاضیان را کوتاه‌تر کردیم و بیش از 300 غرفه نتوانستند در این دوره حضور پیدا کنند که امیدواریم با این کیفیت مناسب شاهد حضور پرشمار علاقمندان باشیم.

وی با بیان اینکه عموم بازدیدکنندگان می‌توانند از ساعت 10 تا 20 ایام برگزاری نمایشگاه از آن بازدید به عمل آورند، گفت: امسال نگاه ویژه‌ای نسبت به حضور پررنگ دانش‌آموزان خواهیم داشت و از دانش‌آموزان و مدارس برای حضور دعوت کرده‌ایم؛ طبق برنامه‌ریزیها، دختران دانش‌آموز از ساعت 10 صبح تا 12 ظهر و پسران دانش‌آموز از ساعت 13 تا 15 از این نمایشگاه بازدید می‌کنند.

دبیر اجرایی چهارمین دوره نمایشگاه‌های رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی تاکید کرد: هیچ محدودیت سنی برای حضور علاقه‌مندان وجود ندارد البته رونماییهای مختلفی از دستاوردهای دیجیتالی در روزهای برگزاری نمایشگاه برگزار خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها