به گزارش جام جم آنلاین ،ماجرای کارتن خوابی زنان معتاد و بوجود آمدن مشکلاتی چون ابتلا به ایدز و بدنبال آن بارداریهای ناخواسته و تولد نوزاد مبتلا به ایدز، برخی از مسئولان کشوری را به این فکر واداشت که با راه اندازی طرح عقیم سازی این زنان مانع تولد فرزندی بیمار و بی سرپرپناه شوند. این طرح که در بطن خود هدفی پیشگیرانه برای کاهش آسیب های اجتماعی به همراه دارد ولی با انتقادهای بسیاری همراه بوده است.
به طوری که مجید رضازاده؛ رییس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور در گفتوگویی اعلام کرد: چرا یک زن معتاد باید عقیم شود؟ او امروز معتاد است اما شاید شش ماه یا یک سال دیگر اعتیاد خود را ترک و درمان کرد و به جامعه و خانواده بازگشت و تمایل به بارداری و فرزندآوری داشت. ما امروز وسایل پیشگیری از بارداری در اختیار کارتنخوابها و معتادان پرخطر میگذاریم تا به طور موقت از بارداری پیشگیری کنند. واقعیت این است که این افراد، روابط جنسی نا ایمن و پرخطر و متعدد و با افراد غیر همسرشان دارند که باید از بارداری پیشگیری کنند و هیچ کس هم مایل نیست که آنها در چنین شرایطی باردار و صاحب فرزند شوند.
دکتر حسین موسوی چلک رییس انجمن مددکاری کشور نیز در این باره به جام جم آنلاین گفت:مسلما عقیم سازی این زنان رفتاری انسانی نیست .چراکه ما حق مادر بودن را از هیچ کس نمی توانیم سلب کنیم مگر اینکه قانون در جاهایی به آن پرداخته باشد.همانند سقط جنین که بسیار با تامل در باره آن تصمیم گرفته شده است.
وی در عین حال افزود:البته طرح عقیم سازی این زنان در شرایطی مطرح شد که آسیب های اجتماعی این زنان رو به افزایش است و دغدغه های مسئولان نیز بجاست ولی راهش عقیم کردن نیست .ما باید برنامه های کاهش آسیب برای این افراد را تقویت کنیم و برای آنان برنامه های ویژه ای درنظربگیریم و قوانین ماهم که برگرفته از مبانی دینی ماست اجازه چنین کاری را نمی دهند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد
اصلا فكر كردی كه این جور تفكرات فاشیستی چه بر سر جامعه انسانی میاورد . در نظر بگیر برای داشتن یك جامعه ایده آل بگوییم هر كه ضریب هوشش از 100 كمتر بود همین بلاهایی را كه گفتی بر سرشان بیاوریم و تو رضا جان تو 99 بودی نه 100 .مباركت باشه در ضمن مسایل دینی و احكام الهی را به اهلش بسپار و از اولیا الله مایه نگذار تو انسان فانی از كجا میدانی كه كی درهای توبه بسته میشود و آیا هنگام مرگ تو رستگاری یا آن بانوی كارتن خواب .