به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، تحولات قیمتی مواد خوراکی در هفته منتهی به سوم دی ماه سال جاری نشان داد که فقط قیمت دو کالا تغییری نداشته و دو کالای دیگر ارزان شدهاند.
بر این اساس، میوههای تازه در دوره مورد بررسی نسبت به هفته ماقبل تا ۴.۱ درصد و در مقایسه با دوره مشابه سال قبل تا ۱۱.۵ درصد افزایش قیمت دارد.
این در حالی است که اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوهفروشیها متفاوت بوده به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه شده است.
میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه کردهاند که در گروه میوههای تازه بهای تمام اقلام بین ۰.۷ تا ۱۲ درصد افزایش داشت.
در گروه سبزیها که رشد دو درصدی ثبت شده است به غیر از لوبیای سبز که ۱.۱ کاهش داشت، بهای سایر اقلام بین ۰.۱ تا ۴.۳ درصد گران شد.
اما در گروه گوشتها قیمت گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود و گوشت گوسفندی حدود ۱.۱ گران شد به طوریکه هر کیلو گوشت گوسفند حدود ۴۰ هزار تومان و گوشت گاو و گوساله تا ۳۶ هزار و ۵۰۰ تومان در سطح شهر عرضه شده است.
قیمت مرغ در هفته منتهی به سوم دی ماه امسال رشد حدود ۰.۶ را نسبت به هفته ماقبل تجربه کرد و هر کیلو تا حدود ۶۹۳۰ تومان در سطح شهر فروخته شد.
در گروه لبنیات ۱.۵ افزایش قیمت ثبت شده است و برای تخممرغ کاهش ۰.۴ درصدی قیمت وجود دارد که هر شانه بین ۹۶۰۰ تا ۱۱۵۰۰ تومان فروش رفت.
در گروه برنج رشد ۰.۱ درصدی گزارش شده به طوری که برای برنج غیرتایلندی قیمتها ثابت بود، اما برنج داخلی درجه یک ۰.۱ درصد کاهش قیمت داشت و برنج داخلی درجه دو ۰.۹ درصد گران شد. حبوبات هم رشد ۱.۹ درصدی قیمت را نسبت به هفته ماقبل پشت سر گذراند.
بنابر گزارشی که بانک مرکزی اعلام کرده است قند و شکر کاهش ۰.۱ درصدی داشت، اما قیمت چای و روغن نباتی ثابت ماند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند