به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، دکتر محمد فاتحی در با اشاره به اینکه عفونتهای سطح چشم معمولا علل ویروسی دارند و آدنو ویروس باعث این عفونتها میشود، اظهار کرد: از جمله علایم این عفونتها قرمز شدن چشم و ملتهب شدن آن است و همچنین میتوان گفت که این عفونتها واگیری زیادی دارند و بلافاصله شیوع پیدا میکنند؛ به طوری که اگر در خانواده یا مهد کودک و مدارس، کسی مبتلا شود، به دیگران به راحتی انتقال مییابد.
این متخصص افزود: عفونتهای چشمی به طور معمول دو هفته طول میکشند و درد زیاد را به همراه دارند. همچنین قرمز شدن و چرک نیز از نشانههای دیگر این عفونتها است و عوارضی که بر جای میگذارد، لکههای قهوهای است و باعث خشکی چشم میشود.
فاتحی با بیان اینکه عفونت چشمی در تابستانها و زمستانها شایع است، گفت: این بیماری درمان خاصی ندارد، ولی به راحتی انتقال مییابد و به دلیل اینکه عوارض دارد باید به آن توجه داشت و نظافت شخصی را در هنگام آلودگی رعایت کرد.
وی افزود: این بیماری از طریق دستهای آلوده میتواند انتقال یابد و در صورت تماس با دیگران به شرطی که بهداشت رعایت نشود، تا دو هفته قابل انتقال است.
این چشم پزشک تصریح کرد: در این زمینه باید به پزشک مراجعه کرد و تحت درمان قرار گرفت. همچنین عفونتهای باکتریایی درد بیشتری ایجاد میکنند و از طریق ترشحات چشمی و وسایل آلوده انتقال مییابند و اگر درمان صورت نگیرد، ممکن است برای قرنیه درگیری ایجاد کند و باعث مسائل جدی در بینایی افراد شود.
وی با اشاره به اینکه در صورتی که قرنیه بیمار درگیر شود، باید تحت درمان قرار گیرد، گفت: حتما باید در عفونتهای چشمی به چشم پزشک مراجعه کرد و دوران درمان را کوتاه کنند تا از انتقال به دیگران پیشگیری شود. همچنین توصیه میشود بهداشت فردی را رعایت کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت