بیست‌ودومین حراج کریستیز، صحنه درخشش هنرمندان ایرانی بود

نسخه ایرانی برای نجات هنر غرب آسیا

این تابلوی ایرانی 1 میلیارد و 200 میلیون تومان فروش رفت

در بیست و یکمین دوره حراج سالانه کریستیز دوبی که سه شنبه شب برپا شد، ۳۹ اثر از ۴۱ اثر ارائه شده ایرانی به فروش رسیدند که کار مدرن حسین زنده رودی با قیمت بیش از 300 هزار دلار فروخته شد.
کد خبر: ۹۵۸۲۶۰
این تابلوی ایرانی 1 میلیارد و 200 میلیون تومان فروش رفت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سایت کریستیز، در حراجی دیشب کریستیز که در هتل امارات تاورز دوبی و در قالب نمایشگاه «هنر معاصر و مدرن» برگزار شد، گران‌ترین اثر تابلوی «سال های پرنده» اثر شفیق عبود هنرمند لبنانی بود که به قیمت 391.500 دلار فروخته شد و پس از آن تابلویی از حسین زنده رودی به قیمت 307.500 دلار فروخته شد و عنوان دومین اثر گران قیمت حراجی را به خود اختصاص داد.

حسین زنده رودی متولد تهران تحصیل کرده هنرستان هنرهای زیبای تهران است او پس از دریافت جایزه بینال پاریس موفق به دریافت بورس تحصیلی و ادامه تحصیل و زندگی در پاریس شد.

سال 1960 میلادی در واقع سرآغاز زندگی هنری زنده رودی است او در این سال "مکتب سقاخانه" را پایه گذاری کرد . و در این سال آخرین آثار رنگ روغن خود را که سبک سورئالیستی داشت در تالار رضا عباسی به نمایش گذاشت . حسین زنده رودی از خوشنویسی ،‌اعداد و نقوش رنگی برای خلق آثار خود استفاده می کند . ولی در دهه اخیر تحولی در کارهایش ایجاد شده که تصاویر جای این حروف را گرفته اند .

او در سال 1972 کار مصور سازی قرآن انجام داد و در آن سال جایزه زیباترین کتاب از سوی یونسکو به این قرآن تعلق گرفت . آثار زنده رودی تا کنون در نمایشگاه های مختلف در ایران ،‌آمریکا ،‌پاریس ،‌آلمان ،‌برزیل ،‌موناکو ،‌بلژیک و .... به نمایش در آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
وحید
-
۲۱:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۸
۰
۰
شبیه لباس مادر بزرگ خدا بیامرزم هستش ://////////////////
f
-
۰۰:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
۰
۰
واقعا زیباو ارزشمند و هنرمندانه است
hajiagha
-
۰۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
۰
۰
پول های مفت ایران در خارج باید یك جایی خرج بشود
امیر
-
۰۴:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
۰
۰
حال منتظر باشیم دولت از این نقاش چقدر مالیات می كیرد ،و باعث افتخار هست كارشان برای ایران
محمد
-
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
۰
۰
بسیار زیبا و الهام بخشه !!!
كیانوش
-
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۹
۰
۰
كاش برای ما كه از این هنر سر در نمیاریم یه توضیح مختصر میدادید كه بفهمیم چی به چیه خب!
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها