به گزارش جام جم آنلاین از پلیس آگاهی تهران بزرگ، 18 مهر سال جاری و از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110، یک فقره کشف جسد فردی ناشناس توسط عوامل خدماتی شهرداری در جاده ورامین – جاده فیروزآباد – جاده ده خیر، به کلانتری 173 امین آباد اعلام شد.
با حضور مأمورین در محل و انجام تحقیقات اولیه مشخص شد جسد متعلق به مردی حدودا 35 ساله، با دست و پای بسته شده و قرار داده شده در داخل یک گونی است.
پرونده در اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمـد و به دستور بازپرس شعبه دوم دادسرای ناحیه 27 تهران، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گفت.
شناسایی هویت مقتول
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با بررسی مشخصات افراد فقدانی ثبت شده در سیستم جامع پلیس آگاهی اطلاع پیدا کردند که 15 مهر امسال خانمی افاغنه با مراجعه به کلانتری 132 نبرد با طرح شکایتی عنوان داشته همسرش بنام «بهنام.خ» (34 ساله و تبعه افغانستان) جهت رفتن به منزل یکی از دوستان افاغنه اش بنام احمد از خانه خارج و پس از آن دیگر مراجعتی به خانه نداشته است.
در ادامه تحقیقات و با حضور اعضای خانواده فقدانی در اداره دهم و مطابقت تصاویر فقدانی با تصاویر جسد ناشناس و همچنین شناسایی دسته کلید همراه جسد، هویت مقتول مورد شناسایی قرار گرفت.
ناپدید شدن احمد
با توجه به اظهارات همسر مقتول ، کارآگاهان با شناسایی محل سکونت «احمد.ن» (29 ساله) در منطقه اتابک، به این محل مراجعه و در همان تحقیقات اولیه اطلاع پیدا کردند که احمـد همزمان با ناپدید شدن مقتول، به صورت ناگهانی اقدام به تغییر محل سکونت خود نموده است؛ در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که احمد بدون هرگونه برنامه قبلی از صاحبخانه اش خواسته تا پول ودیعه ی منزلش را به وی تحویل دهد اما صاحبخانه جهت تهیه پول چند روزی از وی فرصت خواسته، با این وجود احمد بدون هرگونه دریافت پولی از صاحبخانه و تسویه حساب کامل، اقدام به تغییر محل سکونت خود نموده است!!
همسرم مقتول را کشته است
در ادامه تحقیقات و با شناسایی همسر مقتول ، تحقیقات از وی در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت ؛ همسر احمد که پیش از این و در ملاقات با همسر مقتول به وی عنوان کرده بود که جنایت توسط همسرش انجام شده به کارآگاهان گفت: شب جنایت همسرم با تحت فشار قرار دادنم مرا مجبور کرد تا به او بگویم که با مقتول ارتباط تلفنی دارم؛ پس از آن با بهنام تماس گرفت و او را به بهانه کشیدن قلیان به خانه مان دعوت کرد؛ داخل خانه بودیم که احمد با یک آجر چند ضربه به سر بهنام زد و باعث مرگش شد؛ پس از آن نیز جسد وی را در داخل یک گونی قرار داد و با موتورسیکلت از خانه خارج کرد.
همسر احمد در خصوص انگیزه تماس های خود با مقتول به کارآگاهان گفت: همسرم (احمد) قصد داشت تا بار دیگر ازدواج نماید و به همین علت قصد داشت تا برای ازدواج دومش به افغانستان برود. از قبل می دانستم که پدر بهنام در کار دعانویسی است؛ به همین علت به خانه آنها رفتم تا پدر احمد برای شوهرم دعانویسی کند و پس از آن بود که بهنام اعتماد مرا جلب و به من نزدیک شد.
دستگیری متهم پرونده
کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با انجام اقدامات پلیسی، موفق به شناسایی آخرین محل کار و در حقیقت مخفیگاه متهم در یک ساختمان نیمه ساز در محدوده خیابان سبلان شدند.
شناسایی دقیق مخفیگاه متهم و اطمینان از حضور «احمد.ن»، کارآگاهان اداره دهم آگاهی در ساعت 15:00 روز شنبه 24 مهر ماه وی را دستگیر و به اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل کردند.
«احمد.ن» پس از انتقال به اداره دهم پلیس آگاهی با تأیید اظهارات همسر اولش به کارآگاهان گفت: از حدود یک ماه پیش به تماس های تلفنی همسرم مشکوک شده بودم؛ از طرفی دیگر و طی همین مدت، تماس های تلفنی مقتول نیز با من زیاد شده بود و به بهانه های مختلف با من تماس می گرفت تا ببیند من کجا هستم ! تا اینکه صبح روز حادثه با همسرم درگیر شده و او را تحت فشار قرار دادم تا علت تماس های تلفنی مشکوکش را متوجه شدم که او عنوان داشت از چندی پیش و پس از آنکه من تصمیم به ازدواج دوم خود گرفتم، او نیز با بهنام طرح دوستی ریخته است . همان جا تصمیم به کشتن بهنام گرفتم؛ او را بهانه کشیدن قلیان به خانه مان دعوت کردم بعدازظهر آنروز، زمانیکه بهنام به خانه مان آمد، در حالیکه همسرم در داخل آشپزخانه در حال آماده کردن قلیان بود، با آجر چند ضربه به سر بهنام زده و او را به قتل رساندم سپس دست و پا او را بسته و داخل یک گونی گذاشتم و جنازه را با موتورسیکلت به بیابان اطراف ورامین بردم.
سرهنگ کارآگاه حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: متهم جهت صدور قرار قانونی ، صبح روز جاری به شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 27 تهران اعزام و بازپرس محترم پرونده ، با صدور قرار بازداشت موقت وی را جهت انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
مسئولین پاسخگو باشن اینهمه رمال و فالگیر افغانی در قم و تهران چه میكنند ؟
و همینطور راجع به بهداشت روانی مهاجرین هیچ كاری انجام نشده و نمیشود. به هر حال فرد مهاجر از یك كشور دیگر، نژاد دیگر، زبان و فرهنگ متفاوت خود را در این كشور تنها میبیند و این احتمال تفكر "بزن و فرار كن" را تقویت میكند و احتمال بزه و جرم و جنایت را افزایش میدهد.
انتصاب مهاجرین در مشاغل سخت و زیانآور مسأله دیگری است كه دلخوشی و اعتماد آنها را نسبت به اجتماع میزبان از بین میبرد و این برای جامعهای كه همه باهم در یك اجتماع زندگی میكنیم خطرآفرین است.
سهیم ندانستن آنها در مشاركتهای اجتماعی آنها را از اجتماع دور میسازد كه تبعات بار منفی دیگری دارد
و الی آخر...
كشورهایی نظیر آمریكا و كانادا و بعضی از اروپاییها سالانه به هزاران نفر از طرق مختلف اقامت و تابعیت اعطاء میكنند و به كسانی كه تابعیت یا اقامت دائم عطاء میشود دیگر مهاجر نمیگویند، نظیر بختآزمایی یا قرعهكشی گرینكارت آمریكا. رجوع كنید به آمار و قوانین این كشورها. اما در ایران از بدو انقلاب به افراد خیلی معدود آنهم با شرایط خاص اقامت دائم یا تابعیت داده شده و اصولاً مهاجران در قانون ایران از هیچ جایگاهی برخوردار نیستند. در نتیجه قشر مهاجر فشار مضاعفی را متحمل شده و لاجرم بزه اجتماعی در آنها افزایش مییابد.
البته اعتراض من به دولت آنست كه یا مهاجران را نپذیرند ولی اگر ناچار به پذیرش هستند روی امنیت روانی مردم خودمان و همینطور بهداشت روانی مهاجران برنامه بگذارند.
بنده ایرانی و اصالتاً تبریزی، ساكن تهران و تحصیلكرده فرانكفورت در آلمان هستم.