به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازتسنیم، محمد طحانپور با بیان اینکه اطلاع رسانی جمع آوری کالای قاچاق به واحدهای صنفی در بخش لوازم خانگی از ابتدای شهریور انجام شده است، اظهار داشت: در مرحله اول اجرای طرح ، به واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق اخطار و در مرحله بعد، کالای قاچاق جمع آوری و جریمه نقدی برای واحد صنفی تعیین میشود.
وی تصریح کرد: این طرح با همکاری سازمان تعزیرات ، نیروی انتظامی، اتاق اصناف ایران، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و همچنین سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران به اجرا درمیآید.
طحان پور افزود: برای ارائه فاکتور رسمی و شناسنامه دار خرید کالا یک مهلت 15 روزه برای واحدهای صنفی در نظر گرفته شده تا فاکتورهای مربوطه را آماده و ارائه کنند و چنانچه از ارائه فاکتور خودداری شود، با واحدهای متخلف برخورد خواهد شد.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی، نبود آگاهی کافی در بین واحدهای صنفی را موجب خرید برخی کالاهای مشکوک به قاچاق دانست و گفت: کالای دارای برگه فروش با مشخصات خریدار و فروشنده نشان دهنده سلامت تجارت کالاست.
طحان پور با اشاره به شروع مبارزه جدی با قاچاق از مبداء و در گمرک، افزود: بارکد 16 رقمی برای کالاهای وارداتی وجود دارد که با ثبت آن در سیستم و به نمایش درآمدن نام کالا میتوان از قانونی بودن کالا مطمئن شد.
وی با اشاره به اینکه مردم در قبال کالای خریداری شده باید برگه فروش دریافت کنند ، گفت: در برگه فروش باید مدت زمان ضمانت و نام شرکت مربوطه به طور کامل قید شود.
طحان پور ، هدف نهایی از اجرای طرح یاد شده را ورود قانونی کالا ، پرداخت حق و حقوق دولت ، ارائه خدمات پس از فروش و شناسنامه دار بودن کالاها ذکر کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد