به گزارش جامجم، شامگاه بیستم شهریور امسال زنی با پلیس تماس گرفت و از سرقت گوشیاش خبر داد. ماموران کلانتری 160 خزانه برای بررسی موضوع به محل حادثه که نزدیک کلانتری بود، اعزام شدند.
ماموران با تحقیق از شاکی زن متوجه شدند او سوار خودرویش بوده که ناگهان مردی میانسال که راکب موتورسیکلتی بوده، به وی نزدیک شده و در یک لحظه گوشیاش را از روی صندلی قاپیده و فرار کرده است.
همزمان با شکایت این زن، افراد دیگری نیز با حضور در کلانتری از مرد میانسالی به اتهام سرقت گوشیهایشان شکایت کردند. با جمعبندی اطلاعات و چهرهنگاری رایانهای از متهم فراری، او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و سرانجام دو روز پیش زمانی که قصد داشت گوشی دیگری را سرقت کند، توسط پلیس شناسایی و دستگیر شد.
او در بازجویی اولیه فقط یک سرقت را پذیرفت و برای ادامه تحقیقات به پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران منتقل شد .
متهم در ادامه بازجویی اعتراف کرد به شیوه ای مشابه 15 فقره گوشی در خزانه، ترمینال جنوب و فدائیان اسلام دزدیده و در میدان شوش به مردی فروخته است.
این در حالی بود که متهم سپس مدعی شد بیمار روانی است و فقط یک تلفن همراه سرقت کرده است. با توجه به این ادعا، متهم به پزشکی قانونی معرفی و مشخص شد او اختلال شخصیتی و خلقی دارد.
این در حالی بود که دیروز مرد میانسال به شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ناحیه 34 تهران منتقل شد و این بار به بازپرس عموزاد گفت: من اشتباه کردهام و تقاضای بخشش دارم. من از بیماری روحی رنج میبرم. من وسوسه شدم و دست به سرقت زدم، فقط میخواستم بدانم دزدی چه لذتی دارد. مرا به زندان نفرستید. دلم برای پسرم تنگ میشود و میمیرم. مرا در خانه حبس کنید تا دیگر سرقت نکنم. اگر من پایم را از حیاط خانه بیرون گذاشتم، بازداشتم کنید.
متهم روانه زندان شد. تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب