وی با بیان اینکه قدیمیترین زورخانه استان همدان زورخانه بابک در ملایر بوده که با معماری بسیار زیبا و قدیمی بیش از ۱۵۰ سال قدمت دارد، گفت: ورزش پهلوانی و زورخانهای در تمام شهرستانهای استان همدان فعال بوده و رئیس هیئت دارند.
کاظمی روشن با بیان اینکه تنها جایی که زورخانه ندارد شهرستان رزن است، گفت: کلنگ احداث یک زورخانه بهزودی در این شهرستان به زمین زده خواهد شد.
نایبرئیس هیئت پهلوانی و زورخانهای استان همدان درباره استعدادیابی در این رشته گفت: زورخانه شاه مردان و علی میرزای همدانی بهطور مدون روی جوانان و استعدادیابی کار میکند و فؤاد صباغ از مربیان برجسته در این دو مکان بیش از ۱۰۰ جوان سازماندهی شده را آموزش میدهد.
وی گفت: همچنین در زورخانه پهلوان میرزای همدانی نیز ۳ شیفت در یک روز فعالیت و نوجوانان، جوانان و پیشکسوتان در ساعات مشخصی تمرین میکنند.
کاظمی روشن با اشاره به اخلاق پهلوانی در ورزش زورخانهای بیان کرد: ورزش پهلوانی با نام امام علی(ع) آغاز میشود و جوانمردان، رفتار امیرالمؤمنین علی (ع) را سرمشق خود قرار میدهند.
وی گفت: پهلوانان، امین و مورد اعتماد مردم هستند و از اراده قوی و شجاعت برخوردارند که این امر به خاطر رعایت اخلاق پهلوانی در ورزش است.
نایبرئیس هیئت پهلوانی و زورخانهای استان همدان عنوان کرد: یک قهرمان باید خصوصیاتی ازجمله خصایص پهلوان، خدادوستی و مبارزه با خواهشهای نفسانی را دارا باشد تا در اندیشه مردم پهلوان شود.