سرمایهگذاری این نهادهای انقلابی و اهتمام حاکمیت و دولت و مدیران و گردانندگان آنها، باعث تربیت نیروهای جوان در حوزه سینمای مقاومت و انقلاب اسلامی میشود و با این روند امیدوارم بتوانیم با جدیت بیشتری اهداف والای انقلاب اسلامی را دنبال کنیم.
حضور فیلمسازان آزادیخواه و سرشناس سینمای جهان همچون میگل لیتین در ایران و دیدار و همنشینی و تعامل با کارگردانان متعهد سینمای کشورمان، کمک شایان توجهی به شکلگیری و استمرار جریان سینمای مقاومت در سطح بینالملل خواهد کرد و میتواند فرصتی برای ارائه مفاهیم انقلاب اسلامی ایران به جهان در قالب سینما فراهم کند.
ضمن اینکه نیروهای جوان ما که شامگاه سهشنبه در جشن پیوند هنر انقلابی ایران و هنر انقلابی آمریکای لاتین در جشنواره مردمی فیلم عمار حضور چشمگیری داشتند، هم ببینند که سینمای انقلاب و مقاومت در دنیا زنده است و پیشکسوتانی وجود دارند که همچنان با سن بالا اما با طراوت مشغول ساخت فیلمهایی با موضوع مقاومت هستند.
این مساله آنها را نسبت به آینده، خوشبین و دلگرم خواهد کرد، به شرطی که مسئولان ما هم به همین اندازه بتوانند با فراهم کردن امکانات تولید، به جوانان انقلابی ما امید و انگیزه بدهند و از آنها حمایت کنند. در این میان حتی میتوان به تولیدات مشترک در زمینه سینمای مقاومت فکر کرد.
میگل لیتین، یک نمونه است و ما میتوانیم با جستوجو و پیدا کردن کشورهایی که با ما همگرا و همسو هستند، گامهای خوبی در این زمینه برداریم. حتی با کندوکاو میتوان فیلمسازان آزادیخواهی در دل خود غرب و آمریکا و انگلیس را هم پیدا کرد که قلبشان برای مستضعفان و مظلومان دنیا از جمله مردم فلسطین میتپد. میشود این سینماگران را به ایران جذب کرد و اتحادی در زمینه سینمای مقاومت و ظلمستیز بهوجود آورد. جشنواره پیشروی فیلم مقاومت میتواند طلایهدار این جریان باشد و بویژه با فعالتر شدن بخش بینالملل آن، میتواند نقش تعیینکنندهای در اتحاد فیلمسازان سینمای مقاومت درجهان ایفا کند.
جمال شورجه - کارگردان سینما
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد