همایون یوسفی نماینده مردم اهواز در گفت وگویی با جام جم آنلاین با اشاره به اینکه علت این حادثه در دست بررسی است و درحال حاضر برای آن نمی توان دلیلی را ذکر کرد اظهارداشت:بیماران دیالیزی چون دچار ضعف ایمنی هستند با هر مشکل کوچکی دچار مشکلات عمده ای می شوند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا خطای پزشکی در این اتفاق دخیل بوده است افزود:بنظر نمی آید خطای پزشکی بوده باشد احتمال وجود عامل عفونی بیشتر است ولی معلوم نیست که این عامل عفونی از بیمارستان انتقال یافته باشددر هر حال باید منتظر جواب کمیته پزشکی بود.
بیمارستان سینا استاندارد نیست
در همین حال جواد کاظم نسب الباجی، نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از بیمارستان سینا در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: پس از بازدیدی که انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که میتوان به جرات گفت که نباید نام بیمارستان را به بیمارستان سینا داد زیرا در حد یک درمانگاه کوچک هم نیست.
وی افزود: وضعیت بخش ها، کمبود پرسنل، و رفتار و اخلاق برخی از پرسنل درمانی بسیار نامناسب است؛ زمانی که کمبود نیرو باشد فشار کاری بیشتر می شود و از لحاظ روحی بر پرسنل تاثیر می گذارد و متاسفانه حرکتهای ناشایسته ای بروز پیدا می کند.
نماینده اهواز عنوان کرد: سراسر بیمارستان سینا فرسوده است و حالت بیمارستان از استاندارد خارج شده است. رسیدگی به این بیمارستان نیاز به یک همت جمعی دارد.
وی افزود: اگر وزارت بهداشت کمک نکند و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز به طور مستقیم در رسیدگی به بیمارستان سینا وارد نشود، این بیمارستان باید تعطیل شود و تعطیلی آن قطعا به ضرر مردم خواهد بود.
معضلات اساسی در بیمارستان سینا وجود دارد
همچنین علی ساری، دیگر نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایسنا عنوان کرد: در خصوص فوت تعدادی از بیماران و تشکیل هیات بررسی موضوع، باید از جزئیات تمام بیمارستان سینا اطلاع پیدا میکردیم و به همین جهت این بازدید انجام شد.
وی افزود: معضلات اساسی در بیمارستان سینا وجود دارد. جلسه ای با هیات اعزامی وزارت بهداشت جهت بررسی وضعیت این بیمارستان و فوت تعدادی از بیماران خواهیم داشت و لازم این کمبودها منتقل و برطرف شود.
وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد
همچنین حمید نواصر، عضو شورای شهر کوت عبدالله (مرکز شهرستان کارون) که در این بازدید حضور داشت، اظهار کرد: در سال دوم شورا به همراه اعضای شورای شهر از بیمارستان سینا بازدید کردیم و گزارشی مصوب در خصوص وضعیت بیمارستان به ریاست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ارایه دادیم ولی هیچ جوابی دریافت نکردیم.
وی افزود: به عنوان سخنگوی شورا اعلام میکنم که رییس بیمارستان سینا باید علت فوت بیماران را مشخص کند و اگر مشخص شود که تقصیری وجود دارد حتما باید استعفا دهد.
نواصر ادامه داد: همچنین موضوع فوت بیماران دیالیزی بیمارستان سینا باید از سوی وزارت بهداشت پیگیری شود و شخص وزیر بهداشت باید پاسخگو باشد و در این بیمارستان حضور پیدا کند زیرا موضوع جان چند نفر در میان است
فوت بیماران به دلیل مشکل دستگاه های دیالیز
زرگانی، فرزند یکی از بیماران دیالیزی فوت شده در هفته گذشته، در تشریح وقوع این اتفاق اظهار کرد: پدر من 52سال سن داشت، کاملا هوشیار بود و تمام علایم حیاتی او خوب بود ولی 8 ساعت پس از دیالیز شدن به رحمت خدا رفت. چهار بیمار همزمان به سردخانه رفتند. 4 بیمار دیگر نیز اکنون در بخش آی سی یو بیمارستان بستری هستند.
وی با اشاره به روز حادثه افزود: در روز دوشنبه و در شیفت صبح که ساعت 8 تا 11 است، جهت دیالیز پدرم به بخش دیالیز بیمارستان سینا مراجعه کردیم. در ابتدا گفتند مشکل آب در بخش وجود دارد و کمی صبر کنید تا مشکل برطرف شود؛ پس از راهاندازی دستگاهها و در فاصلهای که برای کارت زدن (کارت بیمار دیالیز) رفتم، بیمار من به دستگاه دیالیز وصل شده بود.
وی ادامه داد: متوجه تغییر در سیستم دستگاه دیالیز شدم، به مسئولان هم گفتم که سیستم ایراد دارد و در حال تغییر است ولی قبول نکردند؛ اولین بیماری که هوشیاری خود را از دست داد جاسم مقدم بود که روز جمعه خاکسپاری او انجام شد.
زرگانی با بیان این علایم همگی افراد متوفی پیش از فوت به یک حالت بوده است گفت: پلکهای چشم ها زرد و بدن رو به کبودی بود.
سکوت وزارت بهداشت
این در حالی است که خبرنگار جام جم آنلاین تلاش کرد این موضوع را از وزارت بهداشت پیگیری کند که مسئولان مربوطه تا زمان ارسال خبر پاسخگو نبودند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت