به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ سعید سپهری در اینباره گفت: طبق مقررات، مسافرکشی با وسیله نقلیه شخصی ممنوع است و رانندگان دارای خودروی شخصی اجازه جابجایی مسافر در سطح شهر را ندارند و قانون نیز برای این افراد جریمهای 40 هزار تومانی را در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه شرایط فعالیت در آژانسها متفاوت است، گفت: آن دسته از خودروهای شخصی که قصد فعالیت به عنوان مسافرکشی را دارند میبایست به شرکت تاکسیرانی مراجعه کرده و در خواست دریافت تاکسی یا تبدیل خودروی خود را به تاکسی کنند که در این زمینه شرکتهای بخش خصوصی هم فعالند.
سپهری افزود: رانندگانی که متقاضی تبدیل خودروی خود به تاکسی هستند یا قصد دریافت تاکسی را دارند باید از سوی تاکسیرانی تایید شوند و سپس باقی مراحل برایشان طی شود.
فرمانده یگان عملیات و کنترل طرحهای ویژه ترافیکی پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه مسافرکشی با خودروی شخصی ممنوع است، اظهارکرد: این ممنوعیت برای تمامی خودروهای شخصی است.
سپهری همچنین با اشاره به اجرای طرح ویژه برخورد با مسافرکشی خودروهای پلاک شهرستان در تهران گفت: این طرح به شکل ویژه در تهران به مرحله اجرا درآمده و خودروهای دارای پلاک شهرهای دیگر که اقدام به مسافرکشی در تهران کنند برای بار اول 400 هزار ریال جریمه شده و در صورت تکرار تخلف علاوه بر جریمه، خودرویشان نیز حداکثر به مدت سه روز توقیف خواهد شد.
به گفته وی، خودروهایی که پلاکشان به غیر از ایران 11، ایران 22، ایران 33، ایران 44، ایران 55، ایران 66، ایران 77، ایران 88 و ایران 99 باشد جزو خودروهای پلاک شهرهای دیگر محسوب شده و در اجرای این طرح با آنان برخورد خواهد شد.
وی اضافه کرد: اگر چنانچه فردی محل سکونتش در تهران واقع شده اما پلاکش متعلق به شهری دیگر است، باید با مراجعه به مراکز تعویض پلاک نسبت به تعویض پلاک خود اقدام کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
این منصفانه نیست
اونا هم برن از راه دزدی نون زن و بچشونو درارن
از بس شغل داریم ك
بمكین
چرخ و فلك میچرخه
یه روزی هم شما زیردست میشین