مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی تشریح کرد

جزئیات پرونده فساد میلیاردی شورای شهر و شهرداری تبریز

مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در سال گذشته برخوردهایی در زمینه فساد صورت گرفت که رسانه‌ای نشد، گفت: موضوع شورای شهر و شهرداری هم قرار نبود قبل از صدور حکم رسانه‌ای شود که با دستگیری عضو شورای شهر این موضوع علنی شد.
کد خبر: ۹۱۱۰۶۴
جزئیات پرونده فساد میلیاردی شورای شهر و شهرداری تبریز

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، علیرضا رضایی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برخورد با تخلفات و فساد اداری در سال 94 اظهار داشت: در سال گذشته برخوردهایی در زمینه فساد صورت گرفت که رسانه‌ای نشد، موضوع شورای شهر و شهرداری هم قرار نبود قبل از صدور حکم رسانه‌ای شود که با دستگیری عضو شورای شهر این موضوع علنی شد.

وی با بیان اینکه از آذرماه برای موضوع فساد در شهرداری ورود پیدا کردیم، افزود: آبروی افراد برای ما مهم است که باید بعد از صدور حکم رسانه‌ای می‌شد ولی متأسفانه زودتر از موعد آشکار شد، ضمن اینکه برخی از دستگیرشدگان با سند آزاد شده‌اند و برخی نیز در حال بازپرسی هستند.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه شهرداری هم مانند بسیاری از سازمان‌های دیگر کارمندان زیادی دارد، ابراز داشت: دستگیری و یا بازپرسی 30 نفر از 15 هزار نفر در زمینه فساد شهرداری، عدد زیادی نیست و نباید شهرداری و کارکنان آن را زیر سوال ببریم، ضمن اینکه تعداد افراد برخورد شده در پرونده شورا و شهرداری زیاد بود ولی رقم فساد حدود 5 میلیارد بوده، در حالی که در برخی پرونده‌ها تعداد کم بوده ولی رقم ریالی آن بالا بوده است.

رضایی با تاکید بر اینکه برخی افراد دستگیر شده در این پرونده، از گذشته آلودگی و پرونده‌هایی داشتند، ابراز داشت: فضای شهرداری به فضای آلودگی مالی تبدیل شده بود.

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر ادامه دستگیری‌ها، ابراز داشت: ادامه دستگیری‌ها در صورت دستیابی به اسناد خاص، ممکن است تداوم یابد و برخوردها تا وجود فساد ادامه خواهد داشت.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه شهرداری آن‌قدر قوانین پیچیده‌ای دارد که زمینه سوء استفاده وجود دارد، تصریح کرد: باید دولت به سمت و سوی اصلاح ساختار جهت وقوع کمترین تخلف برود که الکترونیکی کردن ارتباط ادارات با مردم، یکی از زمینه‌های کاهش شدید فساد است.

رضایی با اشاره به اینکه تعداد بالای شورا هیچ سودی به نفع مردم ندارد، خاطر‌نشان کرد: افزایش تعداد اعضای شورا، تشتت آرا، کاهش نظارت و افزایش اختلافات را منجر می شود که بعضاً برخی مدیران نیز برای تداوم مدیریت خود، مجبور به تن دادن به برخی خواسته های نامعقول شوراها می‌شوند.

وی با بیان اینکه در برخی موارد، اگر ما پیشگیری می‌کردیم در موضوع شورا شاید به این نقطه نمی‌رسیدیم، تصریح کرد: حتی در بعضی پروژه‌ها وارد شدیم و از تخلف میلیاردی جلوگیری کرده و از گرفتاری برخی در منجلاب نیز پیشگری کردیم. این برخوردها یک مُسَکن است، با دستگیری تعدادی، فساد تمام نمی شود، باید نظارت دستگاه‌ها افزایش یافته و امکان تخلف کاهش یابد.

رضایی در پاسخ به سئوالی مبنی بر وضعیت عبور و مرور داعش از داخل استان ابراز داشت: در استان، امنیت کامل داریم و ورود گروه‌های تکفیری در استان ابداً نداریم، مواردی هم که برای عبور از ترکیه به سوریه و عراق از استان عبور کرده، یا برای ورود به ایران بوده، شناسایی، جلوگیری و خنثی شد که از این بین، تعدادی از اتباع خارجی که قصد پیوستن به داعش داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه علی رغم تلاش دشمن برای نا امن کردن ایران، حتی یک مورد هم نتوانستند نا امنی ایجاد کنند، افزود: تمام نقاطی که داعش برای انفجار تروریستی پیش‌بینی کرده بود، رخ داد ولی تنها جایی که انفجار رخ نداد، ایران بود.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه آذربایجان شرقی از نظر امنیتی یکی از استان‌های امن کشور است، ابراز داشت: مردم با بصیرت و ولایتمدار یکی از مهمترین شاخصه‌های امن بودن استان است.

وی در ادامه، یکی از وظایف حاکمیت را تامین معاش مردم دانست که مقام معظم رهبری هم بر این موضوع بسیار تاکید دارند، تصریح کرد: آذربایجان‌شرقی، یک استان صنعتی است و پتانسیل بسیار بالایی دارد که نیازمندیم تا تمام دولت و بخش خصوصی، اجازه ندهیم تولیداتی که در داخل استان وجود دارد، از خارج کشور وارد نشود، ضمن اینکه باید تمام خلاءها و آسیب‌ها را شناسایی کنیم تا عده‌ای به خاطر منافع فردی، به تولید داخل ضربه نزنند.

رضایی با تاکید براینکه باید برای فراهم‌سازی زمینه سرمایه‌گذاری و تولید با فساد مبارزه کنیم، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم سرمایه‌گذاران گرفتار رشوه و تبانی شوند، سالم‌سازی محیط امکانی است که می تواند در اقتصاد مقاومتی موثر باشد، ضمن اینکه جلوگیری از قاچاق، یکی از وظایف مهم اداره اطلاعات است تا کالای قاچاق مانع از رونق اشتغال و اقتصاد نشود.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان‌شرقی با اشاره به نمونه ای از شناسایی کالای قاچاق، خاطرنشان کرد: با ردیابی قاچاق دارو از بندرعباس به سمت خرمشهر، با ورود دستگاه اطلاعاتی تعداد زیادی از کانتینرها تا تهران ردیابی شد که به دلیل آلودگی در داخل گمرک رخ داد. این محموله در داخل پتوهایی که از تبریز به تهران برده بودند، شناسایی و به دام افتادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
عبد خدا
-
۱۸:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۷
۰
۰
كاش همه شهرداری ها و شوراهای همه كلانشهرها مورد بازرسی و كنكاش قرار می گرفتند
محمد از ارومیه
-
۰۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
۰
۰
مادامیكه قبلی ها محاكمه و نقره داغ نشند و ریشه شون خشكانده نشه این مصیبت ها یكی پس از دیگری باز جوونه خواهد زد...كه دارند میزنند و زهی به سعادتمون

نیازمندی ها