به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی مسابقه قرآن کریم جامعه کار و تلاش کشور، عبدالرضا معینی داور دهمین دوره مسابقات قرآن کریم جامعه کار و تلاش کشور درباره سطح کیفی برگزاری این رقابت قرآنی بیان کرد: من تاکنون در این رقابت داوری نکرده بودم اما به نظرم مسابقه از سطح خوبی برخوردار است. مرتلان خوبی هم در این مسابقه شرکت کرده اند که بسیاری از آن ها در تلویزیون هم به تلاوت می پردازند.
وی در پاسخ به این که برگزاری این مسابقه قرآنی میان جامعه کارگری کشور چه خروجی ها و نتایجی دارد، گفت: این اقدام بسیار جالب توجه و درخور است که بین اصناف رویدادهای فرهنگی این چنینی برگزار شود. این اتفاق می تواند به افزایش بهره وری در کار منجر شود و در روحیه و انگیزه شرکت کنندگان هم تاثیر مثبتی خواهد داشت.
این داور ملی و بین المللی قرآن کریم درباره تعداد نفرات برگزیده در هر رشته ادامه داد: در هر یک از رشته های حفظ 10 جزء، 20 جزء و کل و قرائت تحقیق و قرائت ترتیل، مفاهیم نهج البلاغه و مفاهیم قرآن کریم سه نفر برگزیده معرفی خواهند شد.
مهدی حسنی یکی دیگر از داوران دهمین دوره مسابقات قرآن کریم جامعه کار و تلاش با اشاره به سابقه داوری در یکی دیگر از دوره های برگزاری این رقابت قرآنی گفت: من سه دوره قبل نیز در این مسابقه داوری کردم. به نظر بسیاری از شرکت کنندگانی که در این مسابقه حضور دارند، از قاریان و حافظان قوی و پرتلاشی هستند که در سایر مسابقات قرآنی مهم کشور مثل مسابقه قرآنی سازمان اوقاف شرکت و رتبه های ملی و بین المللی زیادی هم کسب کرده اند.
وی درباره قابلیت های بین المللی شدن این رقابت ملی افزود: به نظرم ایده بسیار خوبی است اگر این رقابت بین ایران و سایر کشورها برگزار شود. البته باید به گونه ای این مسابقه را مدیریت کرد که صرفا اعضای جامعه کارگری در آن شرکت کنند. زیرا این احتمال وجود دارد که کسانی خارج از این گروه شغلی و صنف بخواهند خود را در مسابقه به نوعی وارد کنند.
حسن ربیعیان داور دهمین دوره مسابقات قرآن کریم جامعه کار و تلاش کشور نیز درباره کیفیت برگزاری این رویداد فرهنگی و قرآنی توضیح داد: به نظرم این مسابقه در حد و اندازه های خوبی در حال برگزاری است. با توجه به این که بسیاری از شرکت کنندگان سابقه حضور در رقابت های حرفه ای و جدی ملی و بین المللی دیگری هم داشته اند. معدل برگزاری هم خوب است. اگرچه می تواند بهتر هم بشود.
وی افزود: آموزش امر مهمی برای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور است. این آموزش به شناخت نقاط ضعف و قوت شرکت کنندگان در رشته های زیرمجموعه مسابقه کمک و آن ها را با نظرات اساتید آشنا می کند. شرکت کنندگان می توانند با نسخه گیری از اساتید و تمرین ویژه سطح کار خود را ارتقا بدهند.
این داور درباره تجربه داوری اش در این رقابت بیان کرد: من سال گذشته نیز در نهمین دوره برگزاری این مسابقه در قم نیز حضور داشتم. به نظرم شرکت کنندگان خوبی نسبت به دوره قبل در این رقابت حضور دارند.
دهمین دوره مسابقات قرآن کریم جامعه کار و تلاش کشور به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم اکنون در شهر مشهد در حال برگزاری است.
گفتنی است؛ آیین اختتامیه این رقابت قرآنی فردا-جمعه 21 اسفند ماه- از ساعت 9 صبح در سالن شهید هاشمی نژاد صداوسیمای شهر مشهد برگزار و برگزیدگان آن معرفی خواهند شد.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد