به گزارش جام جم سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، بر اساس یک نظر سنجی که از جامعه ای آماری با فراوانی 2281 نفری در تمام استان های کشور از کودکان 5 تا 10 سال به عمل آمد بیش از 90 درصد از کودکان ایرانی برنامه های کودک و نوجوان رسانه ملی را درپائیز 94 پیگیری کردند . این نظر سنجی نشان داد کودکان ایرانی هر روز به طور متوسط بیش از 3 ساعت از وقت خود را پای تلویزیون می گذرانند و برنامه سازان تلویزیون هر روز نزدیک به یک هشتم روز را فرصت دارند مفاهیم اجتماعی و اخلاقی را از طریق این رسانه دیداری به کودکان آموزش دهند .
این نظر سنجی که از مخاطبان شبکه های سراسری و استانی رسانه ملی شده حاکیست،کودکان 7 تا 8 سال بیشترین علاقه را به تماشای برنامه های تلویزیونی مختص کودکان نشان داده اند و برنامه های زنده و آموزشی و شاد توانسته رضایت کودکان ایرانی را کسب کنند.
در میان برنامه هایی که این جامعه آماری از آن ها نام برده، برنامه «محله گل و بلبل» در شبکه دو با 73 درصد بیننده بیشترین مخاطب را به خود اختصاص داده است.
پس از آن برنامه های «گل آموز» (شبکه آموزش) «گل های زندگی» (شبکه قرآن) کارتون «بره ناقلا» برنامه «نقاشی نقاشی» انیمیشن «خداوند لک لک ها را دوست دارد»، «سام آتش نشان»، «گروه نجات»، «شهر آجیلی»، «نیکی و نیکان» و «دشت تمشک» دیگر ویژه برنامه های کودک هستند که کودکان ایرانی در استان های مختلف علاقه به دیدن آن ها نشان داده اند.
نکته جالب توجه در این نظرسنجی آنست که پرسشگران در گفت و گو با کودکان کشورمان در استان های مختلف، از آنان درباره تماشای برنامه های کودک از شبکه های ماهواره ای نیز سوال کرده اند که نتایج این تحقیق نشان می دهد بخشی از این کودکان با آنکه برخی از برنامه های کودک را از شبکه های ماهواره ای پی می گیرند، اما با برنامه هایی نظیر «محله گل و بلبل» به علت نزدیک بودن تربیت فرهنگی بیشتر ارتباط برقرار می کنند .
همچنین این نظرسنجی نشان داد بیش از 70 درصد کودکان، علاقه مند به مشاهده برنامه های بزرگسالان هستند .
برنامه هایی نظیر «درحاشیه» به علت برخورداری از «درون مایه طنز»، با روحیات شاد کودکان و نوجوانان سازگارند و در شب های بلند پائیز بسیاری از کودکان و نوجوانان همراه خانواده به تماشای این سریال های طنز می نشینند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت