این درحالی است که اخیرا دفن صدها تن سیبزمینی دراستان فارس خبرساز شده وظاهرا اکنون نوبت دومین محصول است که دفن شود. علیاصغر موسوی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه بسیاری از تولیدکنندگان نخلستانهای خود را رها کردهاند، افزود: مشکلی که هم اکنون در صنعت خرما وجود دارد این است که حدود یک میلیون تن خرما در کشور تولید شده و روی دست تولیدکنندگان یا حتی واسطههایی که آن را از نخلداران خریدهاند، مانده است.
به گفته وی، اکنون قیمت صادراتی خرما توجیهپذیر نیست و صادرات آن نیز به این دلیل بسیار کند و به اندازه ناچیزی انجام میشود، چرا که قیمت صادراتی خرمای ایرانی 15 تا 20 سنت است، در حالی که قیمت تمام شده آن برای تولیدکنندگان حدود یک تا 1.5 دلار است.
وی یادآور شد: با سرانه مصرف حدود یک کیلوگرمی خرما در کشور، سالانه حدود 500 هزار تن خرما در کشور مصرف میشود و بقیه آن روی دست تولیدکنندگان و مصرفکنندگان باقی میماند و به همین دلیل هم محمولههای بسیاری خرما از سوی سازمان تعاون روستایی در سال گذشته مدفون شد و امسال هم با ادامه این وضعیت خرمای ایرانی خاک خواهد شد، چرا که این محصول بسته به شرایط سردخانهای از هشت ماه تا نهایتا یکسال قابلیت نگهداری دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد