بر مبنای این اطلاعات بهنظر میرسد که امر مبارزه با تروریسم در داخل کشور مبحثی است که باید بسیار جدی گرفته شود، زیرا پس از 11 سپتامبر که آمریکاییها به عنوان محور نظام سلطه به بهانه مبارزه با تروریسم به منطقه لشکرکشی کردند، مشخص شد که آنان به دنبال پایهگذاری تروریسم در منطقه، ایجاد و تقویت گروههای تروریستی، ایجاد جنگ نرم و نیابتی برای پیشبرد اهداف و مقاصدشان هستند.
اگر بخواهیم در امر مبارزه با تروریسم موفق باشیم باید طرحها و برنامهها، حاوی ویژگیهای مهم و هوشمندانهای ناظر بر مبارزه با تروریسم باشد، بر این اساس بهکارگیری تجهیزات در عصر ارتباطات، از پیچیدگیهایی است که اقدامات ضدتروریستی میتواند در آن گنجانده شود. در مرحله بعد اقدامات ضدتروریستی درکشور باید بر پایه مردم طراحی شود، چون ما در امر مبارزه با تروریسم، موقعی موفق هستیم که تودههای مردم در صحنه مبارزه فعال باشند.در بخش دیگر باید اقدامات ضدتروریستی در کشور پیشگیرانه بوده و هرگونه حرکت تروریستی قبل از عملیاتی شدن در نطفه خفه شود و در این زمینه باید از قاطعیت برخوردار باشیم.
البته برای اینکه چنین طرحهایی عملیاتی شود، باید اشراف اطلاعاتی در اولویت قرار گیرد و دستگاههایی که در این زمینه ماموریت دارند، فعال شده و لحظه به لحظه تمام اقدامات را رصد کنند. میدانیم که امروزه تروریستها از پشتوانه قدرتهای خارجی، حمایت مالی و وسایل پیشرفته برخی کشورهای منطقه برخوردار هستند، لذا ما هم باید تلاش کنیم از برتری قدرت در این بخشها بهرهمند باشیم و برای اینکه اشراف اطلاعاتی بهدست آید، باید مجموعههای متولی، تجهیز شده و بودجه و اعتبارات لازم در اختیار آنان قرار گیرد. از آنجا که مقابله با تروریسم، حرکتی مردممحور بوده، لذا مسئولان در بصیرتافزایی عمومی فعال شده و مردم را در جریان امور قرار دهند تا در منطقه از این ظرفیت استفاده شود.
سردار یدالله جوانی
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد