این بانوی تهرانی متولد 56 است. خودش میگوید از همان کودکی حتی در نوع انتخاب اسباببازیهایش هم با دخترهای همسن و سالش فرق داشت.
او به جای عروسک بیشتر به دنبال توپ، تفنگ و ماشین بود. با همین علایق برای اولینبار در 13 سالگی پشت فرمان ماشین پدرش نشست.
ده سال بعد پس از گرفتن مدرک مهندسی الکترونیک احساس کرد باید به جستجوی رویای کودکیاش بپردازد و بهگونهای دیگر هیجانات درونیاش را تخلیه کند.
خودش میگوید: ابتدا به ورزش پاراگلایدر روی آوردم و با این ورزش هیجاناتم به اوج رسید البته در کنار آن باشگاه تیراندازی کلت بادی رفته و سوارکاری هم میکردم.
در آن زمان دلمشغولیهایم این ورزشهای سرشار از هیجان بود تا اینکه در سال 81 به عضویت فدراسیون اتومبیلرانی درآمدم و از آن به بعد مسیر زندگیام عوض شد.
او همان سال عنوان قهرمانی مسابقات اسلالوم کشور را بهدست آورد و تا سال 87 در مسابقات مختلف اسلالوم، کارتینگ و ریس (سرعت) در حضور رانندههای مرد بارها عنوان قهرمانی را بهدست آورد.
اما بزرگترین افتخار زهره وطنخواه در سال 87 رقم خورد زمانی که او به عنوان اولین بانوی تاریخ اتومبیلرانی ایران به همراه افسانه احمدی (نقشهخوان) راهی مسابقات جهانی 2008 رالی WRC در ترکیه شد.
او در آن مسابقات در کلاس A7 مقام چهارم را کسب کرد و قبل از برگزاری مسابقات جهانی هم در ماه آوریل همان سال همراه سه تیم از ایران که همگی مرد بودند در مسابقات قهرمانی اروپاERC ، در کلاس بانوان مقام سوم را کسب کرد.
بیش از 14 سال است که وطنخواه یک اتومبیلران حرفهای در رقابتها بهشمار میرود. با افت و خیزهایی که داشته هنوز مورد اطمینانترین دختر ایرانی جادههای مسابقهای است.
البته او در این سالها رقابتی هم با لاله صدیق دیگر چهره مطرح عرصه اتومبیلرانی داشته است، رقابتی که گفته میشود رسانهها بیشترین نقش را در شکلگیری آن داشتهاند. با این حال قابل کتمان نیست که زهره و لاله ارتباط خوبی با هم ندارند.
زهره وطنخواه یکی دیگر از چهرههای بینالمللی ورزش بانوان ایران است که به عنوان نخستین راننده زن رقابتهای جهانی رالی هم شناخته میشود.
ضمیمه جام بانوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد