همانطور که پیشرفت فناوری، زمینهساز شکلگرفتن دهکده جهانی و تغییر سبک زندگی در کشورهای در حال توسعه شده، نحوه مدیریت مسائل و آسیبها نیز به همان اندازه در دسترس است.
برای کاستن از تهدیدهایی که امروز جامعه را نشانه رفتهاند، باید خانوادهای قوی داشت؛ موضوع مهمی که این روزها به فراموشی سپرده شده و در سایه آن هر روز اعضای خانواده از یکدیگر فاصله میگیرند.
این در حالی است که برای حمایت از اعضای جامعه تاکنون برنامهای جامع و هدفمند در کشور اجرایی نشده است. به همین دلیل نباید انتظار داشت سایه آسیبهای اجتماعی بر سر خانواده سنگینی نکند.
البته نمیتوان موضوع را به نبود برنامههای حمایتی محدود کرد، زیرا عملکرد وضعیت نظام آموزشی کشور سبب شده افراد نتوانند مسائل روزمره خود را با استفاده از روشی مناسب حل کنند. به همین دلیل، زندگیشان دستخوش آزمون و خطا شده، هر روز بر دغدغههای آنها افزوده میشود.
بنابراین تا زمانی که پرداختن به سبک زندگی خانوادههای ایرانی در حد سخنرانی، نشست خبری و مطرحکردن ایدههای خام باشد، هر روز باید نگران شیوع آسیبهای جدید بود و از تریبونهای مختلف شنید که برخی در مواجهه با آسیبها، آسانترین راه را انتخاب میکنند و تقصیر را به گردن توسعه و گسترش فضای مجازی میاندازند، در حالی که پشت خانوادهها را خالی میکنند و برای توانمند شدنشان قدم از قدم بر نمیدارند.
آوید طالبیان
جامجم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم