معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تحت هیچ شرایطی به تک‌ خوانی زنان مجوز نمی‌دهیم

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص خبری که در برخی رسانه ها مبنی بر تکخوانی زن در جریان اجرای اپرای عاشورا در تالار وحدت منتشر شد، گفت: به هیچ وجه تکخوانی در جریان کار این گروه کـُر وجود نداشته و این برنامه با اجرای 60 نفر است که در بخش هایی همخوانی زنان اجرا می شود.
کد خبر: ۸۴۷۷۳۱
اپرای عاشورا تکخوانی زن ندارد

به گزارش جام جم نوا به نقل از ایرنا، حسین نوش آبادی روز دوشنبه در گفت وگویی با انتقاد از برخی رسانه های داخلی که خط ایجاد تشویش در حوزه فرهنگ و هنر کشور را دنبال می کنند، گفت: برخی رسانه ها به دنبال حاشیه سازی هستند در حالی که ضوابط قانونی در خصوص تمام آثار هنری وجود دارد.

وی افزود: متاسفانه برخی رسانه ها به دنبال حاشیه سازی هستند در حالی که ضوابط قانونی در خصوص تمام آثار هنری وجود دارد.

معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به فیلمی که توسط یکی از رسانه ها در این خصوص منتشر شده است اشاره کرد و گفت: صرفا فیلم زمان تمرین این گروه کـُر بوده و آنها در حال اجرای رسمی نبوده اند و حتی در زمان تمرین هم تکخوانی صرف نبوده است ولی به خاطر فیلمبرداری از نمای نزدیک، این تصور به ذهن متبادر می شود که تکخوانی صورت گرفته است.

نوش آبادی در ادامه با ابراز تأسف از اینکه برخی به دنبال حاشیه سازی علیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند و این امر برای جامعه هنری و فرهنگی ما پسندیده نیست، تأکید کرد: گروه ارکستر سمفونیک تهران برای اجرای اپرای عاشورا مجوز وزارت ارشاد را به صورت همخوانی و گروه کـُر دارد و ضوابط قانونی به صورت کامل در آن رعایت شده است.

به گزارش ایرنا، اپرای عاشورا به آهنگ سازی بهزاد عبدی و با نوازندگی ارکستر سمفونیک تهران (با مدیریت هنری علی رهبری) و همراهی گروه کُر (به رهبری رازمیک اوحانیان) روی صحنه رفته است.
اپرای عاشورا نخستین قدم در راه اجرای موسیقی آهنگ سازان ایرانی در دور جدید فعالیت های در ارکستر سمفونیک تهران است.

** وزارت ارشاد هیچ گاه ممنوع الکاری هنرمندان را به صورت لیست، رسانه ای نمی کند

سخنگوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در ادامه در خصوص انتشار لیستی از احتمال ممنوع الکاری 24 خواننده کشورمان در شبکه های خبری مجازی، گفت: این مطلب که کلیپ های صوتی و آثار هنری هنرمندان داخلی کشوی در شبکه های تلویزیونی، رادیویی و ماهواره ای خارجی پخش شود، امری بدیهی است که نیازی به همکاری هنرمندان مربوطه با این شبکه ها ندارد.

نوش آبادی تصریح کرد: تنها آنجایی خلاف ضوابط قانونی امری صورت می پذیرد که هنرمندی به صورت عامدانه و آگاهانه با شبکه های خارجی همکاری کند لذا لیستی که اخیرا در شبکه های مجازی و خبری منتشر شده، رسمی نبوده و صرفا گمانه زنی رسانه ای است.

وی افزود: روند ممنوع الکاری خوانندگان نیز روند ساده ای نیست؛ بر این اساس که ابتدا به آنها تذکر داده می شود و بعد از طی مراحلی و عدم رسیدگی به تخلف از سوی آنها، ممنوع الکار می شوند؛ لذا هیچ گاه وزارت ارشاد لیستی را به این شکل رسانه ای نخواهد کرد.

معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هنرمندانی که اسم آنها در این لیست منتشر شده است می توانند با احراز محل انتشار اصلی این لیست، مراتب شکایت خود را اعلام کنند و این قضیه قابلیت پیگیری دارد و قطعا با عاملان آن برخورد قانونی صورت می گیرد.
به گزارش ایرنا، برخی رسانه ها در روزهای اخیر از ممنوع الکاری تعدادی خوانندگان موسیقی، خبر داده بودند. خوانندگانی که در میان آنها نام چهره های جوان موسیقی سنتی نیز به چشم می خورد.

آنها درباره چرایی این ممنوع الکاری؛ آورده اند که چون تعدادی از کلیپ های این خوانندگان از شبکه های ماهواره ای و نیز سایت رادیو جوان پخش شده، این ها ممنوع الکار شده اند.

این در حالی است که تعدادی از این خوانندگان، چندی پیش کنسرت برگزار کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها