الان چه می کنند؟

روزهای خانه‌نشینی یکتا

اسدالله یکتا نقش‎هایی را بازی می‌کند که دیگر بازیگران توان اجرایش را ندارند. او در میان همه بازیگران یک ویژگی منحصر به‌فرد دارد.
کد خبر: ۸۴۴۳۸۲
روزهای خانه‌نشینی یکتا

به گزارش جام جم آنلاین، این بازیگر از همین ویژگی به‌عنوان یک نقطه قوت استفاده کرده و تا کنون موفق شده در بیش از 60 فیلم سینمایی نقش‌آفرینی کند.

او با قد و قامت کوتاهی که دارد در کنار بازیگران بزرگ و مطرح قرار می‌گیرد و همپای دیگران برای سرگرم‌ساختن مخاطبان تلاش می‌کند.

در سینما و تلویزیون خودمان یک بازیگر کوتاه‌‌قد دیگر هم داریم: «بهشاد مختاری» که بازی‌اش را در خندوانه دیده‌ایم.

اما یکتا در مقایسه با مختاری سن بیشتری دارد و یک بازیگر کوتاه‌قد پیشکسوت محسوب می‌شود.

یکتا علاقه زیادی به بازی در فیلم‌های ژانر کمدی و کودک و نوجوان دارد. در فیلم‌های کمدی بارها دیده‌ایم که او با شخصیت‌های مقتدر و گردن‌کلفت درگیر می‌شود و لحظات شیرینی را رقم می‌زند.

سال 89 داوران جشن «بچه‌های دیروز» که به تجلیل از هنرمندان حوزه کودک و نوجوان اختصاص داشت، از اسدالله یکتا قدردانی کردند.

او تندیسش را از دست داوود رشیدی دریافت کرد. شاید برایتان جالب باشد بدانید یکتا در مجموعه به یادماندنی «چاق و لاغر» نقش عروسک چاق را بازی کرده‌است؛ همان شخصیتی که خیلی مظلوم بود و مدام از طرف رئیس لاغرش سرزنش می‌شد.

یکتا در طول 50 سال فعالیت بازیگری‌اش همکاری با کارگردان‌های مشهوری چون مهرجویی «هامون»، تهمینه میلانی «کاکادو»، بهمن فرمان‌آرا «بوی کافور عطر یاس» و کمال تبریزی «گاهی به آسمان نگاه کن» را تجربه کرده ‌است.

یکتا به‌جز بازیگری شغل دیگری برای امرار معاش ندارد؛ چند سال پیش عکس‌های او در حال سیگارفروشی در میدان هفت تیر تهران منتشر شد که بسیار غم‌انگیز بود.

این بازیگر پیشکسوت به رهگذران توضیح می‌داد که 6 فرزند دارد و برای تامین مخارج آنها باید از هر راهی که می‌تواند نان دربیاورد.

شغل بعدی او کار در یک پیتزافروشی بود. او سال گذشته به خاطر بیماری دیابت، چند روزی را در بیمارستان سپری کرد.

آخرین بار او را سه سال پیش در فیلم «رسوایی» دیدیم و پس از آن دیگر جلوی دوربین نرفت. این روزها به دلیل بیماری که دارد و نبود پیشنهادهای سینمایی مناسب خانه‌نشین شده و صبح را در منزل شخصی‌اش در ورامین به شب می‌رساند.

چمدان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها