اختصاصی جام جم آنلاین

به فیلم های آموزش زناشویی در اینترنت اعتماد کنیم؟

برای شما هم پیش آمده است که وقتی می خواهید تارنمایی ایرانی را ببینید همزمان با آن چند صفحه تبلیغاتی دیگر هم باز شود؟ اگر پاسخ تان مثبت است احتمالا شاهد بوده اید که تقریبا از هر دو صفحه ای که خارج از اختیار شما باز می شود، یک صفحه، پیشنهاد فروش فیلم آموزش کامل روابط زناشویی است. به نظرشما این فیلم ها تا چه حد قابل اعتماد است؟
کد خبر: ۸۳۰۳۶۷
به فیلم های آموزش زناشویی در اینترنت اعتماد کنیم؟

به گزارش جام جم آنلاین فروشندگان این فیلم ها مدعی اند که زوج ها می توانند با تماشای محصول شان مشکلات زناشویی شان را به شکل کاملی حل کنند. متوسط قیمت این فیلم ها در صورت پرداخت آنلاین 9 هزار تومان است اما اگر به صورت ارسال محصولات پستی آنها را سفارش دهید هزینه ارسال نیز به آن افزوده می شود.در بیشتر این صفحات تبلیغاتی یک هشدار ( 18 + ) یا جمله « اگر سن تان زیر 18 سال است صفحه را ببندید» دیده می شود که در ظاهر هدف از قرار دادن این هشدار در صفحه، مصون نگه داشتن نوجوان ها از مطالعه مسایل جنسی مربوط به روابط زوج هاست.

این فیلم ها اما اگرچه مشتری های زیادی دارند بسیاری از روانشناس ها و مشاوران آنها را تایید نمی کنند مثل دکتر "فریده دوکانه ای فرد" که مشاور خانواده است.

وی در گفتگو با جام جم آنلاین می گوید: «بسیاری از این فیلم ها مجوز ندارند و مشخص نیست تا چه حد همسو با آموزه های روانشناسی، شرعی و عرفی در جامعه ما باشند و حتی امکان دارد آموزش های شان غلط باشد. »

با این اوصاف اگر زوجی از شیوه ارتباط جنسی پس از ازدواج آگاهی ندارند یا در روابط زناشویی ناتوان هستند باید از کدام مرجع اطلاعات مطمئن کسب کنند؟ مشاور دانشگاه شهید بهشتی می گوید «زن و شوهرها در این موارد ابتدا باید به مشاور خانواده یا روانشناس مراجعه کنند و اگر متخصص لازم دانست از مجموعه فیلم های تایید شده و قابل اعتماد، برخی از آنها را به زوج پیشنهاد می کند و اگر مشکل شان نیاز به دارو داشت به روانپزشک ارجاع شان بدهد. »

این استاد دانشگاه همچنین اعتقاد دارد این شیوه تبلیغاتی که بدون اختیار مخاطب، صفحاتی اینترنتی باز می شوند، نه تنها تجاوز به حقوق کاربران شبکه مجازی است بلکه حتی علامت ( 18+ ) روی آنها هم در واقع دامی برای کنجکاو کردن کاربران کم سن و سال و تحریک آنها به گشت زنی در فضای مجازی است و در شرایطی که سیستم هوشمندی برای کنترل کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و جلوگیری از ورود آنها به چنین تارنماهایی تعبیه نشده است، هشدارهای سنی نیز در این فضاها کارایی ندارد.

در نسخه پیچی های دوستان و آشنایان گاهی زوج ها برای بهبود روابط زناشویی فیلم های هرزنگارانه را به هم پیشنهاد می کنند اما دکتر دوکانه ای فرد این روش را هم به شدت رد می کند و به زوج ها هشدار می دهد که در برخی موارد زوج حتی در حال رابطه ، طرف مقابل را به شکل بازیگر فیلم هرزنگارانه تصور می کنند یعنی در ظاهر با جسم همسرشان ارتباط دارند و در رویا با شخصیت فیلم هرز.

به گفته او این فیلم ها سرانجام نارضایتی جنسی را در زوج بالا می برد چون انتظاراتی نادرست را از رابطه زناشوی در هر دو طرف بوجود می آورد که گاهی خلاف شرع و عرف است و امکان دارد از توانایی فردی طبیعی که زندگی سالمی داشته است، خارج باشد.


خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها