قاسم خورشیدی گفت: بر اساس توافقات بین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ایران و طرف ترکیه ای که در دیماه سال گذشته منعقد شد طرف ترکیه ای اعلام کرد که ما سوخت در داخل ایران نمی زنیم و لذا نمی خواهیم تفاوت قیمت بدهیم.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی افزود: آنها اعلام کردند آمادگی داریم با پلمپ باک وارد قلمرو جمهوری اسلامی ایران بشویم.
مدیرکل مبارزه با قاچاق فرآوردهای نفتی افزود: این در حالیست که ناوگان حمل ونقل همسایگان ایران به غیر از ترکیه در پایانه های مرزی ورودی، تفاوت قیمت سوخت را پرداخت می کنند و در داخل ایران سوخت را به نرخ دوم یارانه ای یعنی هر لیتر ۶۰۰ تومان در اختیار می گیرند.
خورشیدی گفت: در ۶ ماه گذشته بر اساس گزارش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سازمان پایانه ها، ناوگان حمل و نقل ترکیه ای این تعهد والتزام را به طور دقیق رعایت نکرده است.
وی افزود: براساس این گزارش در بسیاری از موارد این پلمپ ها دستکاری شده و یا احیانا درهای باک دوم و سومی وجود داشته و از آن طریق از سوخت یارانه ای و ارزان قیمت داخل ایران استفاده شده است.
خورشیدی گفت: در رایزنی با مجموعه وزارت راه و شهرسازی و آقای واعظی وزیر ارتباطات به عنوان رئیس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه در حال پیگیری هستیم که در این توافقنامه تجدید نظر شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد