فوق تخصص اورولوژی با ارائه راهکارهایی برای پیشگیری از سرطان و کنترل آن گفت:با انجام یک آزمایش و معاینه ساده هر یک سال یکبار به ویژه پس از 50 سالگی و سالی دو بار پس از 60 سالگی، به راحتی می‌توان سرطان‌های مثانه و پروستات را تشخیص داده و ضمن جلوگیری از تشدید و پیشرفت آنها، به درمان این بیماری‌ها نیز کمک کرد.
کد خبر: ۸۲۵۳۲۴
برای پیشگیری از سرطان چه کار باید کرد؟

رحمان صداقت پیشه فوق تخصص اورولوژی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد: سرطان‌های پروستات، پوست، روده، معده، ریه، رحم و سینه سالانه موجب ابتلای میلیون ها نفر در سراسر جهان شده و میلیون‌ها نفر نیز بر اثر این سرطا‌ن‌ها و دهها نوع سرطان دیگر، جان خود را از دست می‌دهند.

وی با بیان اینکه برای پیشگیری از سرطان باید با عوامل خطر این بیماری به نحو مناسب و جدی مبارزه کرد، افزود: متاسفانه اقدامات و کارهایی که برای پیشگیری و کنترل سرطان صورت می‌گیرد کوچکترین تاثیری در کاهش میزان موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از سرطان نداشته و حتی این بیماری روز به روز در حال گسترش است.

صداقت پیشه گفت: در حال حاضر عزم جدی برای مقابله با سرطان و برنامه ریزی‌های عملی و پیگیری‌های مناسبی از سوی دست‌اندرکاران حوزه سلامت و حتی آحاد افراد جامعه دیده نمی‌شود که این موضوع اصلا خوب نیست.

وی تاکید کرد: برای پیشگیری از سرطان و کنترل آن، برنامه ریزی و پیگیری هم از جانب افراد جامعه و هم از جانب دست اندر کاران و مسئولان حوزه سلامت نیاز است و حرف و شعار هیچوقت جای عمل را نمی‌گیرد.

صداقت پیشه تصریح کرد: سرطان‌های مثانه و پروستات دو نوع سرطان بسیار شایع در بین مردم هستند که اگرچه در سنین سالمندی شیوع گسترد‌ه‌تری دارند، اما در سالهای اخیر شاهد کاهش سن ابتلا به آن‌ها به ویژه سرطان مثانه بوده‌ایم.

وی یادآور شد: در خصوص سرطان مثانه عواملی نظیر استعمال دخانیات و تماس با مواد شمیایی و صنعتی مضر و خطرناک و در خصوص سرطان پروستات، عوامل ارثی و خانوادگی باید بیشتر مد نظر قرار بگیرند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها