یک کارشناس ارشد بیوتکنولوژی:

زندگی بدون رنج و عارضه با «پلاسماتراپی»

متخصصان و کارشناسان نسبت به افزایش روز افزون بیماری دیابت هشدار دادند و خواستار استفاده از شیوه های مختلف در جهت بالابردن سطح آگاهی جوامع به منظور ارتقاء سلامت مردم شدند.
کد خبر: ۸۲۱۶۶۰
هشدار متخصصان در باره افزایش روز افزون بیماری دیابت

به گزارش فارس، محمد خمسه یکی از کارشناسان در همایش بین المللی «دیابت و میزان شیوع آن در ایران» که به نقش شواهد بالینی در درمان بیماری دیابت اشاره کرد و گفت: برای درمان افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع 2 شیوه های مختلفی وجود دارد، اما لازم است شواهد بالینی را بدانیم، بیمار را بشناسیم و با بهترین روش او را درمان کنیم.

وی استفاده از شیوه تزریق انسولین و یا روش‌های غیر از آن ، در درمان بیماری دیابت را تشریح کرد و افزود: این بیمار است که مشخص می‌کند ما از چه نوع درمانی برای او استفاده کنیم‌، از این رو باید نیاز بیمار را بدانیم تا بهترین کمک به او را داشته باشیم.

پرفسور فیلیپ هوم از دانشگاه نیوکاسل و صاحب نظر در حوزه دیابت نیز در این همایش گفت: در کشورهایی که در مورد چاقی و تاثیر آن روی دیابت تردید دارند، باید بیمار را به آزمون بیشتری هدایت کرد و مداخلات دیگری را که به نفع بیمار است، انجام داد.

وی ادامه داد: وضعیت دیابت در دنیا نامطلوب و به سمت بحرانی شدن در حال حرکت است، داشتن بیش از 400 میلیون نفر مبتلا به دیابت در دنیا نشان دهنده اهمیت و حساسیت آن است.

استاد دانشگاه نیوکاسل توضیح داد: خیلی از بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی، کلیوی، مشکلات قلبی و عروقی از مشکلات دیابت است که اگر بیماران دیابتی کنترل نشوند دچار این بیماری‌ها خواهند شد.

هوم افزود: دیابت طبقه خاصی را مبتلا نمی‌کند از سیاست گذاران و تصمیم گیران نظام سلامت گرفته تا مردم عادی همه می‌توانند به دیابت مبتلا شوند.

وی تاکید کرد: ابتلا به دیابت در دنیا نه تنها یک وضعیت بحرانی است، بلکه یک تاثیر اجتماعی هم در جامعه دارد که باید برای آن فکری کرد.

این استاد دانشگاه نیوکاسل تصریح کرد: وضعیت دیابت در انگلستان مثل سایر نقاط دنیا وخیم است و طی 20 سال گذشته تعداد دیابتی‌ها در بریتانیا دو برابر شده و این به خاطر نوع زندگی، شرایط جدید آن، چاقی و اضافه وزن است.

وی گفت: در انگلیس دانشمندان به این فکر افتادند که باید دولت و مردم برای پیشگیری و درمان دیابت یک برنامه ریزی درستی داشته باشند که این برنامه ریزی را در حال اجرا هستیم، شاید بتوان گفت در این راستا مهم ترین و اصلی‌ترین موضوع بحث آموزش بیماران و آموزش برای پیشگیری‌های اولیه و ثانویه است.

مجتبی ملک استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این همایش در خصوص نحوه استفاده از انسولین‌های آسپارت (سریع الاثر) در بیماران دیابتی تیپ 2 و جامعه بیماران دیابتی حامله و نحوه دز بندی انسولین‌ها صحبت کرد.

همچنین یک استاد ارشد دانشگاه علوم پزشکی بارسلون گفت: بیشتر بیماران دیابتی به علت داشتن اضافه وزن و چاقی می‌میرند.

«ادوارد مونتانی» هم با بیان اینکه چاقی و اضافه وزن، عدم فعالیت بدنی، بالابودن چربی و فشار خون از عوامل خطر ابتلا به بیماری دیابت است گفت: بیشتر بیماران مبتلا به دیابت در دنیا به علت داشتن چاقی و اضافه وزن یا بالابودن چربی و فشار خون فوت می‌کنند.

وی ادامه داد: کاستن از اضافه وزن، انجام فعالیت‌های بدنی، مصرف نکردن الکل و عدم استعمال دخانیات می‌تواند در پیشگیری و درمان بیماری دیابت موثر باشد.

این استاد ارشد دانشگاه علوم پزشکی بارسلون، پر ادراری، پر خوری، پر نوشی و احساس خستگی زیاد را از علائم هشدار دهنده ابتلا به بیماری دیابت عنوان کرد و توضیح داد: افرادی که دارای علائم یاد شده هستند، باید به صورت فوری به پزشکان خود مراجعه کنند.

مونتانیا اضافه کرد: آموزش، بهترین ابزار برای تغییر دنیای دیابت است و بالابردن آگاهی‌ها در باره این بیماری می‌تواند به افراد مختلف جامعه در خصوص مفهوم دیابت، میزان شیوع، راه‌های پیشگیری و کنترل آن و عوارض این بیماری کمک شایان توجهی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها