براساس اطلاعات بهدست آمده از بندر سیریک این حادثه در پی وقوع توفان رخ دادهاست. تاکنون تلفات جانی از این حادثه گزارش نشدهاست زیرا لنجهای عبوری در نزدیکی این حادثه به کمک قربانیان رفتهاند اما اجناس و بار این لنج غرق شدهاست.
«مصطفی طاهرزاده» عضو شورایعالی استانهای کشور و عضو شورای شهر سیریک گفت: روز گذشته (یکشنبه ۲۱ تیر) سه فروند لنج در محدود بندر سیریک دچار حادثه طوفانزدگی شدند که در این حوادث یکی از این لنجها در دریا غرق و خسارتی بالغ بر دو میلیارد تومان به مالکان شناور تجاری، ملوانان و مردم این شهرستان وارد شد.
وی همچنین درباره وقوع چنین حوادثی در بنادر جنوبی کشور گفت: نبود هواشناسی دقیق، نبود سیستم هشدار دهنده جوی رادیویی، نبود گارد ساحلی و نجات غریق عمده خطراتی است که لنجداران و ملوانان جنوب کشور را تهدید میکند.
طاهرزاده با اشاره به حوادث مشابهی در بنادر استانهای ۴ گانه جنوب کشور افزود: در استان بوشهر و خوزستان و حتی کشورهای بحرین، قطر و امارات متحده عربی هرسه – چهار ساعت یکبار وضعیت هوا را از طریق بیسیم اعلام عمومی میکنند. جالب اینجاست که کشور بحرین پیامهای هشدار را به زبان فارسی در بیسیم اعلام میکنند.
این عضو شورایعالی استانها همچنین تأکید کرد: بندر سیریک فاقد ایستگاه هواشناسی و اعلام رادیویی و بیسیمی وضعیت جوی است و از سوی دیگر هیچگونه تیم نجاتغریقی ندارد و در مواقع بروز حادثه باید از بندرعباس تقاضای کمک شود.
مالک شناور «احمد رستمی» از شهروندان شهر «میشی» از توابع شهرستان سیریک استان هرمزگان است.(کلید ملی)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد