به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی فاضلی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه دیروز تهران با بیان اینکه بیش از یکچهارم سرمایههای جهانی متعلق به بنگاههای معاملاتی کوچک و بزرگ در کشورهاست، افزود: در ایران بیش از سه میلیون بنگاه صنفی در قالب تولیدی وجود دارد و حدود یک میلیون و 400 هزار واحد در قالب واحدهای توزیعی فعالیت میکند.وی گفت: بیش از 380 خوشه صنعتی در ایران وجود دارد که حدود 70 درصد آن متعلق به بنگاههای معاملاتی کوچک و بزرگ است.فاضلی ادامه داد: فعالیت بنگاههای صنفی کوچک و بزرگ در ایران، سبب شکلگیری هفت میلیون شغل در کشور شده، این در حالی است که در بخش صنفی دولت باید برای ایجاد هر شغل بین 40 تا 50 میلیون تومان هزینه کند، اما اصناف هفت میلیون شغل ایجاد کردهاند بدون اینکه کوچکترین هزینهای صرف شود.
رئیس اتاق اصناف ایران گفت: اصناف در چهار موضوع مهم اقتصادی کشور تاثیرگذار است؛ اول آنکه با کمترین هزینه تامین شغل میکند؛ دوم سبب برقراری توازن منطقهای میشود، یعنی از کوچ و مهاجرت افراد به شهرهای اطرافشان جلوگیری میکند. سوم آنکه به عنوان تنها شبکه مویرگی اقتصادی کشور در جامعه به عنوان آخرین حلقه ارتباطی با مردم در ارتباط است.
فاضلی آخرین مورد را تاثیرگذاری اصناف در عرصههای مهم سیاسی عنوان کرد و گفت: شاخصه اصلی اصناف وصل بودن به روحانیت است.وی در ادامه دینباوری و دینمداری را از مهمترین مشخصههای اصناف بیان کرد و افزود: از اول انقلاب تاکنون با وجود تحریمهای فراوان اصناف در عرصه سازندگی رشد بالایی داشته است، اما در عرصه اقتصادی نتوانسته فعالیت رو به رشدی داشته باشد و دلیل آن این است که هنوز نتوانستهایم در کشور اقتصاد را مردممحور کنیم. رئیس اتاق اصناف با بیان اینکه نظام توزیع کشور آسیبدیده است، گفت: حمایت نکردن دولت از این مجموعه سبب آسیبهای جدی به این بخش شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد