حسین نقوی حسینی عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس اعلام کرده که هیأت رییسه مجلس استیضاح وزیر آموزش و پرورش را نپذیرفته است اما با توجه به شرایط امیدی به مدیریت فعلی آموزش وپرورش نیست.
استیضاح علی اصغر فانی به عنوان وزیری که بیشترین انتقاد را بعد از محمد رضا نعمت زاده و علی ربیعی در میان نمایندگان دارد در شرایطی در هیأت رئیسه مجلس مسکوت شده که رئیس جمهور و سخنگوی دولت خبر از اصلاحات جدی در مورد وضعیت معلمان آن هم در هفته معلم دادهاند.
ظاهراً پس از نامه های بسیار برای حل مشکلات فرهنگیان به وزیر آموزش و پرورش و رئیس جمهور پاسخ ندادن به مطالبات، نمایندگان درخواست کننده استیضاح وزیر آموزش و پرورش که مطالبه خانواده یک میلیون نفری را پیگیری می کردند مطلع شدند که دیگر قرار نیست نامه استیضاحی از هیأت رئیسه مجلس اعلام وصول شود و مجلس سر سازگاری با دولت یازدهم برای استیضاح وزرا دارد.
ظاهراً سخنان علی لاریجانی، رئیس مجلس در گفتوگو با امضا کنندگان استیضاح نتوانست نمایندگان را قانع کند و جلسات متعدد با وزیر نیزچندان نتیجه بخش نبود که کار پیگیری مجدد استیضاح را روی غلتک انداخت، اما عضو فراکسیون فرهنگیان در واکنش به پاسخ ندادن به این درخواست اعلام کرد که هیأت رئیسه مجلس قرار نیست استیضاح وزیر آموزش و پرورش را بپذیرد.
در میان استدلال های مطرح شده روی سخن با مباحث مدیریتی «فانی» است اما ظاهراً هیأت رئیسه اعتقاد دارد که نباید در شرایط اقتصادی فعلی کشور همه بار آموزش و پرورش را به دوش یک نفر انداخت چرا که بسیاری از کارها نیاز به بودجه داشته و باید در حوزه برنامهریزی دولت به آن توجه بیشتری شود.
استیضاحکنندگان نیز می گویند فعلاً دستشان به وزیر میرسد ولی از دولت ناراحت هستند چراکه دولت و سایر وزارتخانهها هم باید کمک کنند تا مشکلات آموزش و پرورش حل شود.
حال با وعده های جدید دولت به قشر زحمت کش معلم آن هم در هفته ای با این عنوان شاید این گمانه زنی دور از دسترس نباشد که« مطالبات اقشار مختلف تنها در هفته های موسوم قابل پیگیری است نه در کل سال !!»
فاطمه امیری - خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد