به گزارش خبرگزاریها، پیگیریهای به عمل آمده در خصوص توقیف کشتی آمریکایی در خلیج فارس حاکی از آن است که این کشتی تجاری بوده و با اداره بنادر ایران اختلافی داشته است.
یک منبع آگاه در گفتوگو با فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: اداره بنادر ایران در همین راستا به دادگاه مراجعه میکند که دادگاه حکم توقیف این کشتی را میدهد و اداره بنادر درخواست میکند تا این کشتی توقیف شود که این امر محقق شد.
وی تأکید کرد: این کشتی با پرچم جزایر مارشال که تحت حاکمیت آمریکا است قصد تردد داشته که توقیف میشود و خدمه آن اکثر اروپایی هستند و احتمال اینکه برخی از افراد آن آمریکایی باشند نیز وجود دارد.
خبرگزاری صدا وسیما هم به نقل از شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد: نیروهای ایرانی به یک کشتی باری آمریکائی تیراندازی و آن را مجبور کردند به سمت سواحل ایران در بندرعباس برود.
گفته می شود، کشتی آمریکائی که توسط ایران توقیف شده است 34 خدمه آمریکایی دارد.
این در حالیست که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) تائید کرده است که نیروهای ایرانی یک کشتی آمریکائی را به بندرعباس منتقل کرده اند.
شکایت حقوقی یک شرکت ایرانی دلیل توقیف یک شناور در آبهای ایران است
مدیرعامل سازمان بنادر و دریا نوردی ایران در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا اعلام کرد: شکایت حقوقی یک شرکت خصوصی ایرانی منجر به توقیف یک شناور با پرچم جزایر مارشال توسط گارد ساحلی در آبهای ایران شد.
محمد سعیدنژاد سه شنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: شناور یادشده متعلق به شرکت «maersk» (مایرسک) بوده و با پرچم جزایر مارشال تردد می کرده است که شکایت شاکی خصوصی منجر به صدور حکم قضایی دادگاه در تاریخ 25 اسفندماه سال گذشته برای توقیف اموال این شرکت شده بود.
وی گفت: گارد ساحلی کشورمان این کشتی را با حکم قضایی دادگاه استان تهران، در آب های ایران توقیف کرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند