به گزارش ایسنا، محمدحسن طالبیان، معاون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و نماینده ایران در آن شورا با اعلام این خبر گفت: در سه سال گذشته این مرکز با سه عضو ایران، قزاقستان و تاجیکستان تشکیل شد، اما سال گذشته ده کشور ارمنستان، ترکیه، پاکستان، عراق، فلسطین، لبنان و قرقیزستان عضویت رسمی خود را با فرستادن مدارک اعلام کردند، همچنین پنج کشور جمهوری آذربایجان، افغانستان، ترکمنستان، قطر و عمان نیز با ارسال مدارک خود تمایلشان را برای عضویت در این مرکز اعلام کردهاند.
رئیس شورای حکام، برگزاری این شورا را از آن نظر دارای اهمیت دانست که جایگاه منطقهای ایران را محکمتر میکند و افزود: خوشبختانه از سال گذشته اصرار به آماده شدن وبسایت مرکز بود که اکنون به زبانهای انگلیسی و فارسی آماده شده و اخبار در آن بهروزرسانی میشود.
طالبیان در پاسخ به این پرسش که در ثبت خردهفرهنگهای ایرانی چه کاری انجام شده است نیز توضیح داد: در پروندههای ثبتی حداقل سه پرونده به خردهفرهنگها ارتباط داشته است، مانند «موسیقی بخشهای شمال خراسان»، «دانش سنت لنجسازی در خلیجفارس» و «نقالی و قصهگویی اجرایی ایران». با وجود این برای رسیدن به ثبت جهانی در هر حوزهای نخست باید سیاهه آنها کامل شود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه